Ленка » 30 січня 2013, 22:11
Я люблю стейк свинний але з ребром. Маринад роблю з тертої цибулі на дрібній терці, майонезу, солі і перцю. Нічку маринується, тоді розігріваю сковородку, каплю олії і ставлю стейк. Треба дуже гарячу сковородку щоб він зразу підпікся, тоді всі соки залишуться в ньому, до хвилин 7. Далі ставлю в духовку, сковородку накриваю фольгою на хвилин 20, відкрити і пропекти на середньому вогні. М.м.м... смакота, сочне, рожеве.
Я люблю стейк свинний але з ребром. Маринад роблю з тертої цибулі на дрібній терці, майонезу, солі і перцю. Нічку маринується, тоді розігріваю сковородку, каплю олії і ставлю стейк. Треба дуже гарячу сковородку щоб він зразу підпікся, тоді всі соки залишуться в ньому, до хвилин 7. Далі ставлю в духовку, сковородку накриваю фольгою на хвилин 20, відкрити і пропекти на середньому вогні. М.м.м... смакота, сочне, рожеве.