Глобальні оголошення!



Стейки

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Стейки

Re: Стейки

Повідомлення flash-ka » 31 січня 2013, 11:04

irinka то якраз до того, що там повно чудес! в прямому значені! м'ясо - то чудо ми його дуже любимо!!!
не мала на увазі фантастику!!! а чудо!!!

Re: Стейки

Повідомлення irinka » 31 січня 2013, 10:48

flash-ka написав:irinka та я власне не переконую, а тішуся,що маємо завдяки і-нету можливість знаходити і ділитись всякими класними штуками!!! :yes:

то до чого тут це?
flash-ka написав:irinka в неті повно чудес

Re: Стейки

Повідомлення Dribchuk » 31 січня 2013, 09:58

Чесно сказати я неодноразово замовляла стейк в наших ресторанах - і в Тернополі і в Дніпропетровську і в Києві - нігде не було такого смаку як в амер. стейкхаусі. І вдома готувала пару раз - не то. Але не можу поняти секрет - чи то дійсно від мяса залежить чи то секрет в маринаді і спеціях. :pardon:
І ще їла раз в мексиканському ресторані "стейк" з печінки. Ну навіть не можу передати яка смакота! Скільки не пробувала повторити вдома - не виходить. :dash:
І взагалі мені здається що стейк приготованій на сухій сковорідці чи грилі дуже хороший варіант ля тих хто слідкує за вагою. Мясо не жирне, без "жарки" як такої, без лишніх добавок - овочевий салат на гарнір і супер страва готова. Про чоловіка то взагалі мовчу - "кусок мяса без прибамбасів" (як каже мій муж) - каже більш нічого і не треба))))

Re: Стейки

Повідомлення flash-ka » 31 січня 2013, 09:55

irinka та я власне не переконую, а тішуся,що маємо завдяки і-нету можливість знаходити і ділитись всякими класними штуками!!! :yes:

Re: Стейки

Повідомлення flower » 30 січня 2013, 23:19

на сковорідці ще ніколи не готувала, їла лише з грілю, літом на пікніках робимо інколи. вдома лиш робила стейки з червоної риби в духовці, яка ж то смакота! А на решітці на кострі ще смачніші!

Re: Стейки

Повідомлення Natalinda » 30 січня 2013, 23:09

А я ще певно жодного разу не їла стейку приготованого на сковорідці ::Р: лише на решітці, навіть взимку
І сільпівський маринад повністю мене влаштовує ::Р:

Re: Стейки

Повідомлення mariana » 30 січня 2013, 22:45

Звичайно кожен готує як йому смачно і з м"яса яке він любить. Я написала про класичний стейк, який готується суто з яловичини. М"ясо для нього справді витримується до 20 днів при низькій температурі, воно дозріває так би мовити. Такі стейки можна скуштувати в справжніх стейк-хаузах, і коштує він недешево.

Re: Стейки

Повідомлення irinka » 30 січня 2013, 22:17

Гра, знайшла стейк на решітці
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Хотіла б теж колись таке попробувати :dreams: треба буде літом організувати :nyam:

Re: Стейки

Повідомлення гра з вогнем » 30 січня 2013, 22:11

думаю кому як смакує, так і роблять.
ми робимо по всякому :working:

але вже давно не робили, коли переїзджади не взяли гриль, а новий ше не придбали :(

Re: Стейки

Повідомлення Ленка » 30 січня 2013, 22:11

Я люблю стейк свинний але з ребром. Маринад роблю з тертої цибулі на дрібній терці, майонезу, солі і перцю. Нічку маринується, тоді розігріваю сковородку, каплю олії і ставлю стейк. Треба дуже гарячу сковородку щоб він зразу підпікся, тоді всі соки залишуться в ньому, до хвилин 7. Далі ставлю в духовку, сковородку накриваю фольгою на хвилин 20, відкрити і пропекти на середньому вогні. М.м.м... смакота, сочне, рожеве.

Догори

cron