irinka » 16 березня 2014, 13:23
Секрети смачного м'яса
1 . М'ясо стане ніжніше , якщо за годину до готування його змочити горілкою.
2 . Можна м'ясо перемішати з соєвим соусом , залишити на ніч , а завтра смажити , воно вийде дуже соковитим.
3 . Яловичина , баранина вийде м'якою і соковитою , якщо її перед запіканням посолити , поперчити , ще можна нашпигувати часником , потім обернути м'ясо банановою шкіркою .
4 . Закріпіть шкірку кулінарною ниткою , щоб вона не розійшлася .
5 . Покладіть м'ясо на деко і поставте в розігріту духовку на 30-40 хвилин.
6 . Шкірка банана має унікальні властивості і зробить жорстке пісне м'ясо м'яким.
Секрет перетворення жорсткої яловичини в ніжне і м'яке м'ясо.
1 . Викладіть яловичину на розпечену сковороду. Обсмажте на сильному вогні 3-5 хвилин.
2 . Додайте трохи води , накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Наріжте корінь імбиру і покладіть його тушитися разом з м'ясом.
3 . До складу імбирного соку входить речовина, яка розкладає протеїни і робить жорстке м'ясо м'яким. Яловичину досить згасити з імбиром 30 - 40 хвилин.
Пом'якшити старе м'ясо допоможе лимонна скоринка.
1 . Наріжте м'ясо на шматки поперек волокон і викладіть на розпечену сковороду.
2 . Додайте кілька лимонних шкірок.
3 . В кінці приготування не викидайте шкірки.
4 . Дістаньте їх , розітріть ложкою і розмішайте з м'ясним соком , що виділився при смаженні . Викладіть яловичину на тарілку , полийте соком і прикрасьте гілкою зелені і морквою.
5 . Ніколи не соліть м'ясо безпосередньо перед смаженням , воно втратить багато соку і вийде несмачним. Сіль треба класти в час, а ще краще в самому кінці приготування.
[b]Секрети смачного м'яса[/b]
1 . М'ясо стане ніжніше , якщо за годину до готування його змочити горілкою.
2 . Можна м'ясо перемішати з соєвим соусом , залишити на ніч , а завтра смажити , воно вийде дуже соковитим.
3 . Яловичина , баранина вийде м'якою і соковитою , якщо її перед запіканням посолити , поперчити , ще можна нашпигувати часником , потім обернути м'ясо банановою шкіркою .
4 . Закріпіть шкірку кулінарною ниткою , щоб вона не розійшлася .
5 . Покладіть м'ясо на деко і поставте в розігріту духовку на 30-40 хвилин.
6 . Шкірка банана має унікальні властивості і зробить жорстке пісне м'ясо м'яким.
Секрет перетворення жорсткої яловичини в ніжне і м'яке м'ясо.
1 . Викладіть яловичину на розпечену сковороду. Обсмажте на сильному вогні 3-5 хвилин.
2 . Додайте трохи води , накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Наріжте корінь імбиру і покладіть його тушитися разом з м'ясом.
3 . До складу імбирного соку входить речовина, яка розкладає протеїни і робить жорстке м'ясо м'яким. Яловичину досить згасити з імбиром 30 - 40 хвилин.
Пом'якшити старе м'ясо допоможе лимонна скоринка.
1 . Наріжте м'ясо на шматки поперек волокон і викладіть на розпечену сковороду.
2 . Додайте кілька лимонних шкірок.
3 . В кінці приготування не викидайте шкірки.
4 . Дістаньте їх , розітріть ложкою і розмішайте з м'ясним соком , що виділився при смаженні . Викладіть яловичину на тарілку , полийте соком і прикрасьте гілкою зелені і морквою.
5 . Ніколи не соліть м'ясо безпосередньо перед смаженням , воно втратить багато соку і вийде несмачним. Сіль треба класти в час, а ще краще в самому кінці приготування.