Nymydora » 18 травня 2013, 08:13
Їла в ковчезі, буду робити вдома
називається плаички хрум чи щось таке
Тонкий лаваш, порізаний по довжині на кілька смужок. У ті смужки загорнутий звичайний сир (або сир з кмином) (мабуть, перетертий, щоби був м'яккий і без грудочок). ВИходять такі ніби трубочки. То все запікається в духовці, щоб лаващ почав хрустіти. І до того ми брали соус сметанковий, з кропом і квашеними огірочками. Було супер.
Якщо сьогодні куплю лаваш, то зроблю обов'язково
Їла в ковчезі, буду робити вдома
називається плаички хрум чи щось таке
Тонкий лаваш, порізаний по довжині на кілька смужок. У ті смужки загорнутий звичайний сир (або сир з кмином) (мабуть, перетертий, щоби був м'яккий і без грудочок). ВИходять такі ніби трубочки. То все запікається в духовці, щоб лаващ почав хрустіти. І до того ми брали соус сметанковий, з кропом і квашеними огірочками. Було супер.
Якщо сьогодні куплю лаваш, то зроблю обов'язково