Dribchuk » 22 липня 2014, 22:15
Ми солити морською сіллю почали рано, до року, так само як почали добавляти натуральні спеції ( коріандр, розмарин, фенхель, базилік, петрушку, кріп, часник, цибулю, корицю, майоран, кардамон, чорний перець). Зараз купую звичайну йодовану сіль, мала вже давно їсть з загального столу і відколи вона почала їсти з нами я додаю чуть менше солі в наші страви ніж до цього, за 3 роки вже всі звикли, навіть чоловік, який спочатку все досолював. Гості кажуть що не досолене, нам нормально. Людині в день потрібно 4-6 гр солі, насправді ми їмо значно більше, адже сіль є в багатьох готових продуктах - в хлібі, мюслях, випічці, навіть цукерках. Я переважно стараюся не солити те що можна споживати не соленим - в салатах сіль заміняю свіжими спеціями, лимонним соком. Щодо спецій то я категорично за те щоб добавляти їх в дитячу їжу рано ( тільки натуральні ) адже багато з трав допомагають хорошому травленню, протидіють паразитам, дезинфікують їжу і покращують апетит, головне щоб все було в міру.
Ми солити морською сіллю почали рано, до року, так само як почали добавляти натуральні спеції ( коріандр, розмарин, фенхель, базилік, петрушку, кріп, часник, цибулю, корицю, майоран, кардамон, чорний перець). Зараз купую звичайну йодовану сіль, мала вже давно їсть з загального столу і відколи вона почала їсти з нами я додаю чуть менше солі в наші страви ніж до цього, за 3 роки вже всі звикли, навіть чоловік, який спочатку все досолював. Гості кажуть що не досолене, нам нормально. Людині в день потрібно 4-6 гр солі, насправді ми їмо значно більше, адже сіль є в багатьох готових продуктах - в хлібі, мюслях, випічці, навіть цукерках. Я переважно стараюся не солити те що можна споживати не соленим - в салатах сіль заміняю свіжими спеціями, лимонним соком. Щодо спецій то я категорично за те щоб добавляти їх в дитячу їжу рано ( тільки натуральні ) адже багато з трав допомагають хорошому травленню, протидіють паразитам, дезинфікують їжу і покращують апетит, головне щоб все було в міру.