Lusik » 24 лютого 2012, 17:12
Ми тільки вчора говорили із сусідкою-вона медик про чаї (бо ми зараз теж підсіли на липовий), то вона казала, що усім без виключення часто не можна пити шипшиновий чай і з липи, бо вони знижують рівень лейкоцитів у крові, що сприяє зниженню імунітету.
Але ій чоловік каже, що його дідусь все життя в селі пив липовий чай і прожив 98 років. Це звичай не аргумент, але все ж.
Ми пили компотик з 11 місяців - яблучний, узвар (правда він щось не дуже його любить), а тепер пємо з різних фруктів всі докупи - малинка, порички, смородина, сунички, полунички і абрикоси. (морожені) Прадв всі фрукти домашні і ми їх влітку всі пробували їсти, тому алергій не боїмося.
Дуже рідко даю вишневий закритий компотик, хіба в бабусі в гостях чи в нас гості, але стараюсь варити свіжий. І цукор додаю.
Ми тільки вчора говорили із сусідкою-вона медик про чаї (бо ми зараз теж підсіли на липовий), то вона казала, що усім без виключення часто не можна пити шипшиновий чай і з липи, бо вони знижують рівень лейкоцитів у крові, що сприяє зниженню імунітету.
Але ій чоловік каже, що його дідусь все життя в селі пив липовий чай і прожив 98 років. Це звичай не аргумент, але все ж.
Ми пили компотик з 11 місяців - яблучний, узвар (правда він щось не дуже його любить), а тепер пємо з різних фруктів всі докупи - малинка, порички, смородина, сунички, полунички і абрикоси. (морожені) Прадв всі фрукти домашні і ми їх влітку всі пробували їсти, тому алергій не боїмося.
Дуже рідко даю вишневий закритий компотик, хіба в бабусі в гостях чи в нас гості, але стараюсь варити свіжий. І цукор додаю.