якщо він педант. Ви не подумайте, я не люблю грязнуль. Але ПЕДАНТИ-ЧОЛОВІКИ, то особлива каста.
Я люблю в міру акуратних чоловіків. Але коли тої міри - переміряно, то це вже занадто. Працювала з одним таким. Щодня стіл робочий протирав малошо не спиртом, а вже про кружку-ложку вопше мовчу. Так само мала нагоду відпочивати з онією сім*єю медиків-педантів :mrgreen: . Жесть - шоп*ятнадцять хвилин підмивалися :oops: . Я всьо розумію, но коє шо - то занадто. Чистоплотність - то одне. А снобізм - то діагноз.
В
Ось.
Ну і єстєссно шо смердючих (перепрошую на слові) я теж не переварюю. В плані немитих і в плані з перегаром. Коли мала честь їздити на навчання троліком, то в понеділок спозаранку їхати було неможливо. Від більшості небритих несе перегаром, а в літню пору ойййй. не хочу згадувати чим :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Общім отаково. Про риси характеру згодом
А і ще - якшо хлопці поруч п*ють пиво, а потім огірці пускають. Фііііі. Чось я можу свої відрижки стримувати десь в горлі. А чо мушчини такого не намагаються зробити?