Я дивитись на печінку під час вагітності не могла, хоча просто обожнюю її! Особливо чоловікову :grin:
Виходила із положення, поїданням говяжого язика, в ньому заліза більше, ніж у печінці. І залізо із їжі тваринного походження засвоюється краще. А от на рахунок віт А, то усю вагітність щодня випивала стакан морквяного соку :shock: Якщо не випю, то мене так коробило, що мусив чоловік пізно ввечері привозити (я в лікарні лежала) Рівно стакан і мене попускало. І ще я ящиками їла яблука :oops: І мені шалено хотілось вина червоного із перших днів вагітності, але коли дізналась про неї боялась пити... От зараз час від часу собі дозволяю по трішки червоного. Думаю організм не обдуриш і він знає, що йому потрібно, а що ні. Головне харчуватись різноманітно.