Nymydora » 13 січня 2011, 12:03
хм.. меню в нас не дуже багате, бо ми ще на 60% їмо цицю, але в наші 2 прикорми на день входить: гречка (зараз зелена, коли нема, то звичайна) з маслом або сметаною, пшоно з маслом, кукурудза з маслом. Рідше то все з олією.
На другий прикорм овочі - гарбуз у більшості випадків, овочевий суп-пюре (цибуля, кабачок, пастернак, зелений гооршок, морква, цвітна капуста, перчик - що з того є, з того і варимо). У суп часто даю червону сочевицю - гарно розварюєтсья, легко перетравлюєтсья, смачна і дуже корисна. Коли є свіжий кисломолочний сир - йде, як окрема страва без нічого (сир з фруктами - це нероздільно), тільки додаю водички, щоб м'якший був. Часом просто кислого молочка даю, як окремий прийом їжі. ПОміж тим - яблука, сирі і печені, моркву часом гризе, але не прожовує і випльовує, мандаринки і банани вже мушу ховати, бо трохи діатез дають, а за банани мене взагалі чоловік і свекруха сварять, бо хімія. Ківі їсть, хурму їсть. РОблю родзинкову пасту, часом додаю горіхи (хоча теж нероздільно). Останнім часом почали пити фреші - апельсиновий, яблучний, мандариновий, моркв'яний. Оце і все меню.
Мрії збуваються