17 лютого 2018, 10:36
Natalinda, я цілий замотаний у фольгу печу.
Я теж з печеного буряка кілька разів робила:
буряк кубиками
рукола
сир кубиками (мала роса-камуна італійський)
кунжут
олія з зубчиком часнику, бальзамічним оцтом і сіль перемішати і полити.
Дуже смачненький. Олію брала кунжутну, лляну, оливкову. Найбільше з кунжутною даний салат сподобався.
17 лютого 2018, 10:47
я пeкла цілі малeнькі дeсь годину, трохи твeрдоваті алe істи можна. мeні говорили пeкти три години, алe сумнівно, що доброгг там чeрeз такий час залишиться
18 лютого 2018, 00:45
я буряк печу цілим в мультиварці 1 год
18 лютого 2018, 18:06
Спробуйте напівзварений буряк залити дуже холодною водою. Він м'якне. Сьогодні зднову так робила - спочатку охолоджувала під проточною водою, потім залила холодною водою і винесла на балкон.
18 лютого 2018, 18:41
Я пробувала пекти буряк і варити - різниці не відчула абсолютно ніякої, окрім того, що варити швидше і мені особисто зручніше.
20 лютого 2018, 16:18
знов робила з буряка той салат, припав до душі
, з кунжутною дуужe смачно.дужe гарно відчувається смак оліі.
20 лютого 2018, 18:54
В нас зимою вдома часто є салат з 6урячка і хрону.Дуже лю6им з чоловіком його.
22 лютого 2018, 09:59
Я зимою часто роблю салат з вареного бурячка, цибулі та квашеної капусти.Заправляю різними оліями. Ще смакує корейська морква.
14 березня 2018, 18:13
Гарна підбірка салатів з пекінської капусти
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
14 березня 2018, 23:48
Я сподобала собі салат із Кредо.
1/4 кореню селери
1/2 яблука
заправити соком 1/2 лимону.
Дуже смачний, мені чомусь нагадує смак персиків)
Але ще й сайті розповідали, що селера має мінусову калорійність. Тобто на перетравлення організм затрачує більше енергії, ніж є у самій селері.