Sam » 06 листопада 2017, 15:53
Прийшла щойно з Укрпошти і така зла на наших людей.
У нас на Канаді останнім часом весь час міняються працівники, відповідно вони повільно обслуговують і весь час черги. Але це таке, я це розумію, що нова людина не вміє, має навчитися і я готова чекати і не нити, якщо немаю часу, то не чекаю, а йду. А от пенсіонери, мало того, що стогнуть ой чого так довго і коли вже і т.д., то ще й лізуть прямо на тебе.
От сьогодні пішла з малими, мала 6 посилок відправити, отримати 2 перекази і посилку. Чекала годину з дітьми, більш менш нормально витримали. І от вже коли моя черга, то почали те все оформляти, а баби, які після мене ( в однієї пенсія, а інша комунальні оплатити), окружили мене. Одна зліва притулилася, а інша справа. Реально так поставали, що аж об мої рукави торкалися. Треба було їх одразу попросити відійти, але я не наважилася, при тому, що доця біля мене на підставці тій весь час. А в кінці вже я мала дати гроші, однією рукою не могла знайти -прийшлося малу на землю поставити, вона розплакалася, от в мене нерви і здали. Почала кричати на них, що вони не повинні так близько стояти, що мають відійти, а їм навіть не дійшло, що не так і що я від них хочу.
А ще по обидва боки від пошти є банки, чому там не оплатити комунальні, а пенсію не перевести на картку? Та де, вони ж звикли на пошті і їм треба десь постогнати і постояти в черзі.