найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Re: А ви їздили в Трускавець?

21 серпня 2017, 21:31

Наталя, а ще підкажи за дорогу. Ви через Львів їхали, чи як на Бережани?

Re: А ви їздили в Трускавець?

21 серпня 2017, 22:07

Ми їхали через Бережани, Рогатин, Стрий....
З Тернополя то певне їхали б на Львів, кажуть там дорогу зробили, але оскільки ми заїжджали за бабусею недалеко від Бережан, то їхали тудою.

Re: А ви їздили в Трускавець?

21 серпня 2017, 23:04

По самій Львівській області дорогу дійсно зробили гарну. Але той кусок від Тернополя до Зборова дуже поганий, лиш участки зроблені. Щойно там їхала. То не впевнена, чи то найкращий варіант.

Re: А ви їздили в Трускавець?

21 серпня 2017, 23:23

але від Рогатина до Стрия дорога ще гірша

Re: А ви їздили в Трускавець?

27 серпня 2017, 21:31

Ми щойно приїхали. Дельфінарій - супер!!! Все що гарне за нього написане тут і в Інтернеті, все правда. Нам дуже сподобалось. Дельфінів правда було лише 4, не 6, але всеодно шоу неймовірне. Чи то я так люблю дельфінів, чи то таки дійсно від них віє дуже позитивною енергетикою. І як тварин, точніше риб, можна навчити таких всяких трюків.

А Трускавець як місто, то нічого особливого, за годинку часу ми його згрубшого передивилися, нічого не вразило. Ціни до речі не аж такі захмарні. Суджу по шашлику в скверику біля центрального бювету, ціна писало 35 грн за 100г, в нас на дефіляді 45 грн. Але ми мали перекус з собою, то ним і обійшлось.

По дорозі назад заїжджали в зоопарк в Меденичах, теж вартий уваги, будучи в тих краях.

Ми їхали як на Львів. Дорога до Золочова з Тернополя жахлива. Мій чоловік певно була б його воля, певно б вернувся додому. Дорогу роблять, це тішить, але так жорстоко позрізали кусками, що деколи перепади рівня певно 30 см. А вже біля Львова дорога дуже добра.

Re: А ви їздили в Трускавець?

07 вересня 2017, 00:13

Дівчата, ми плануємо на п'ятницю і суботу у Трускавець, хто був, може порадите де зупинитися, так , щоб з дітьми було комфортно.

Re: А ви їздили в Трускавець?

07 вересня 2017, 09:28

ми були цілий серпень з малою. в кожному готелі є і дитячі площадки. в центрі там переважно все готелі і санаторії. а в карпатах то навіть мають свій звіринець - там є рись осел козулі павлін якісь качки фасажи і т.д.

Re: А ви їздили в Трускавець?

07 вересня 2017, 16:32

на вихідних заїжали в Трускавець, вийшло зовсім випадково, ми просто поїхали в зоопарк, а потім спонтанно поїхали відпочити в Трускавець, зупинились в готелі "Лісова пісня" Гарно провели час лише мало, двох днів не достатньо щоб побачити всю красу міста, зате попили їхньої славетної "Нафтусі", порелаксували в кімнатах відпочинку, походили на масажі, дуже задоволені повернулись. Потрібно поїхати ще раз, але вже надовше.

Re: А ви їздили в Трускавець?

20 листопада 2018, 12:41

Їздила в Трускавець, але більше сподобалося в Поляні. Ще хочу в Шаяни, кажкть, що там ще краще. Закарпаття дуже люблю! :yes:

Re: А ви їздили в Трускавець?

21 листопада 2018, 01:54

Зараз в Шаянах не дуже гарно. На даний час там багато будівельної техніки. Розбудовують. Колись там гарно було. Тихеньке, маленьке село. Правда роумінг дуже часто включається.
Відповісти