світланка2011 » 09 липня 2017, 07:24
Доброго дня форумчанки я своїх діток 28.06.2017 відвезла в Скадовськ ( Херсонської області ). Я їх там залишила ,з ними була на морі 4 дні. На море ходили і зранку і після обіду .Море чисте ,заходиш у воду і можна побачити дно. Медузи правда є ,але це не саме страшне. Море не глубоке дітям моїм сподобалось. Вони у мене проживають в районі дитячих таборів у родичів. Кожний день мені телефонують і розповідають про погоду . На пляж ми ходимо в цьому районі,про центральний пляж сказати нічого не можу бо там не була. У мене співробітниця їде в Скадовськ на відпочинок ,то житло зняла 120 грн доба на 1 особу ,з усіма зручностями правда зручності на 2 блоки.
P.S. А тепер інформація для багатодітних сімей раджу брати посвідчення дітей з собою. Я дітей відвозила в Скадовськ поїздом білети брала на поїзд дитячий,коли приїхали в херсон біля ж/д вокзалу стоять маршрутки на Скадовськ цїна у них 100 грн з людини,так як мені треба було взяти квиток на автобус на повернення додому ,то ми пішли на автовокзал ( йти туди хвилин 20 пішки ). І на автовокзалі взявши квиток на зворотній шлях додому. Я взяла пільгові квитки на маршрутку в Скадовськ (показавши обовязково посвідчення дитини з багатодітної сімї ) ціна квитка 12 грн (це послуга каси ) і дорослий 75 грн за 1.5 години ми доїхали в Скадовськ. І якщо Вам у Ваому місті відмовляють перевозити дітей по пільгам (наприклад в іншу область) ви сміло звернайтесь в укртрансбезпеку ,яка є в кожній області.