Сьогодні варила макарони з тунцем і соусом з базиліку. Салат огірки, помідори і різна зелень. Малим на обід суп овочевий. Вівсянку з молоком. І морозиво- сорбет банан+полуниця. І ввечері наколотила печиво вівсяне на око( вівсянка, мука, яйце, масло, цукор, кунжут, насіння соняшника, жмих лляний, дрібка солі, чуть соди, мускатного горіху і цедра з апельсина), все що мала вдома. Але вийшло дуже смачно. Надзвичайного аромату у випічці додає та шкірка апельсинова.
А яка пропорція муки і вівсянки? Бо мені щось такі пп-рецепти з вівсянкою виходять несмачні... Тверді і забиті. Купила вівсяну муку, може з неї будуть кращі. Але ще не випробувала.
erinaceus, вівсянки 150 грам, муки, 75 ( 2:1), масла десь 75 грам, 2 яйця, цукру десь 3 ст.л., 1/3ч.л. соди, жменька кунжуту і соняшнику, якось так. Все сухе змішала, потім додала яйця і масло розтоплене, вийшла така в'язка маса. Вийшло зовсім незабите, бо якось робила з вівсянки, то нанадувало кашу