15 лютого 2017, 21:12
найбільше мені смакує морозиво з тертим шоколадом і посипане підсушеними волоськими горіхами. моїм гостям теж подобалося. а ще по листочку мяти
15 лютого 2017, 22:02
Я люблю морозиво з карамеллю, сама варю.
Ну і зі свіжими ягодами.
16 лютого 2017, 02:46
Marichka Карамель готую так:
200-250 грн цукру ставлю на вогонь, цукор плавиться до світло коричневого кольору, головне не перепалити, бо буде гірке, в іншій посудині нагріваю 500 мл жирних вершків, від 33%(можна домашні сепараторні вершки брати), коли цукор поплавиться то доливаю вершки, треба добре мішати, буде пінитися дуже, кілька хвилин покипить, і все. Остудити, поставити в холодильник для застигання. Дуже смакує до морозива, млинців, додаю до крему до медівника.
Є ще рецепти де масло додають, є солена карамель, то в неті багато рецептів, можна експериментувати, я такий найпростіший написала.
23 квітня 2017, 23:39
мо хтось захочe зробити
Я робила сьо зі жмиху, цукру дала дужe мало. То вийшла така мастіка соняшникова, нам сподоб.
24 квітня 2017, 22:20
А хтось робив домашній зeфір? Дайтe гарний рeцeпт. Зіла його трохи за вагітність. Пора вчитися самому.
25 квітня 2017, 19:03
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
- рецепт зефіра
хто робив щось схоже на желатині? виходить?
26 квітня 2017, 11:02
гра з вогнем на желатині може не застигнути.
26 квітня 2017, 13:18
Маріанна, а ти робила якийсь?
26 квітня 2017, 15:46
mariana, що ж будем тренувати реактивність
лиш силами зберуся.
теж хочеться зефіру і агар є з минулих експериментів.