найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Re: Організація дитячого День народження

05 квітня 2017, 15:59

А хтось святкував День народження в "Мадагаскарі" в Подолянах? Бачу, там багато всього цікавого для діток. Але з собою можна лише торт. Всю їжу замовляти в їхньому кафе. Не знаю, що воно собою являє :confused:

Re: Організація дитячого День народження

05 квітня 2017, 23:02

erinaceus, в кафе ціни захмарні, ми були з 2 дітками , то картопля фрі - 28 грн , така сама в низу в варениках - 20 грн. Сочки , водички - по 10 грн - маленькі. З собою нічого не можна приносити.

Re: Організація дитячого День народження

06 квітня 2017, 15:44

Kisja Так, меню я бачила. Не вразило зовсім... А ви щось замовляли? Яке вона на вигляд, на смак? Бо в мене поки таке враження, що витратиш на свято купу грошей, а буде зовсім несмачно і негарно.

Re: Організація дитячого День народження

06 квітня 2017, 21:49

Я зробила висновок, що діти не їдять.
Але ми в Мадагаскару не святкували. Просто завела малу і племінницю і вони там пів дня гонили по атракціях. Їли Фрі, пили чай, сік, Живчик

Re: Організація дитячого День народження

07 квітня 2017, 09:00

Ми були в грудні на ДН подружки. Були в будній дeнь з 19до 21год.то там такий завал був щоб зайти, трохи дратувало, бо діти мами всe на купу. Алe потім як зайшли то мали кабінку окрeму. Зі страв була фрі і піца, сік вода. Торт і шамп дозволили принeсти. От якраз для 5і більшe років там норм святкувати, мeншим напeвно будe дискомф. Моя мeнша багато дe губилася і хотіла на такі атракціони дe нe могла вилізти. Загалом сподоб.

Re: Організація дитячого День народження

07 квітня 2017, 17:36

і мій старший (8 років) був у січні на ДН в Мадагаскарі.
Були там півдня і багато товклися. Був дуже задоволений.
як показує досвід - як зголодніють, то їдять все. І пити хочуть.

Re: Організація дитячого День народження

29 квітня 2017, 20:55

Якось так печально в нас з організацією дитячого свята :sad: Ми зараз в пошуках, то реально важко знайти місце, щоб і діти могли гарно розважитися, і їжа була нормальна, свіжа і смачна. Гроші немалі беруть, але як завжди в нас, сервісу ніякого. В багатьох закладах взагалі не зацікавлені у таких замовленнях і не дають дозвіл на додаткову організацію дитячих розваг з мого боку, хоч самі не можуть навіть забезпечити нормальної дитячої кімнати, щоб дітям там було чим зайнятися хоча б на годинку. В мене часто таке враження, що наші заклади громадського харчування розраховані лише на підлітків і клієнтів після 40 :crazy: Бо батьків з дітьми будь-якого віку не раді бачити ніде. Мені це все виглядає значно глобальніше - відображення ситуації в суспільстві: пофігістичне ставлення до дітей, відсутність поваги до материнства і батьківства. Починаючи від відсутності пеленальних столиків, пандусів, дичячих крісел і до небажання бачити у своїх закладах маленьких відвідувачів. Короче, фраза "діти - наше майбутнє" для більшості пусті слова...

Re: Організація дитячого День народження

29 квітня 2017, 22:55

erinaceus ага, мене здивувало "Барбареско" нещодавно. Вперше туди ходила. Оскільки, в них є дитяча кімната, я розкатала губу, що в них має бути і столик пеленальний і крісло годувальне. Я собі так вирішила чогось :crazy: А в них ні того, ні іншого. То вже як очікуєте клієнтів з дітьми, то вже й про інші моменти подбайте.

Re: Організація дитячого День народження

29 квітня 2017, 23:21

TaniaPicaSSo Ага. Якраз вчора туди заходили. Глянула ще раз на ту убогу кімнату. Там малесенький столик і накидані на купу іграшки, переважно м'які, що взагалі негігієнічно для такого скупчення дітей. Гратися реально нема чим.
Нещодавно були на Дні народженні в Аркобалено. В них є ігрова кімната, але така ж пустенька. То знайомі замовили туди в оредну всі дитячі прибамбаси: маленький батут, качельку, гірку і т.д. Було дуже класно, бо і дорослі гарно посиділи, і діти були зайняті. Питалася в Барбареско, чи в них можливо така опція, то адміністратор так на мене подивилася, ніби я сказала, що левів з саванни привезу :crazy: Каже: та ні, ви що. А мене вже нерви взяли від тої ситуацію. Кажу: у вашій кімнаті реально дітям гратися на 10хв, то я вам кажу як мама. (А вони всі малі, дітей своїх не мають, де їм то в голові). То вона дуже почала возмущатись, що вони вже і так іграшки по другому колу завозять, бо діти вже знищили. Ну, вибач мене, це ізлішки проізводства. Як б'ється посуд, зношується текстиль, ламається техніка - то це витрати на заклад, які сприймають за норму. А іграшок нових завести - то вже найбільші гроші :dash: Короче, в мене Барбареско однозначно в БАН!

Re: Організація дитячого День народження

30 квітня 2017, 07:53

Мої куми святкували в Сапсані, там немає дитячої кімнати, але вони замовляли іграшки та ще якісь розваги, ходив чоловік, то казав, що дітям було цікаво, бо ми хворі вдома сиділи.
Відповісти