найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Re: Морепродукти

10 березня 2017, 22:41

mariana Ікра з формальдегідом, капуста з глистами, риба вся штучно вирощена на хімічному кормі. Та і упакована продукція купа всяких Е, глутамат натрію і т.д. Нема що їсти :crazy:

Re: Морепродукти

10 березня 2017, 22:57

ачо капуста з глистами? Вона ж ніби проварюється то вони після варки нe здихають? :confused:

Re: Морепродукти

10 березня 2017, 23:20

erinaceus капусту морську в більшості в нас готують з сухої наскільки я знаю, які там глисти в тій капусті сухій? можна самому купувати і робити собі, на кідстафі продають бачила. Стосовно риби, морська виловлена в морі або океані - от таку потрібно брати, червона риба, сьомга і лосось зокрема, вирощена штучно і вона справді не є дуже корисна. але є кижуч, кета, їх вроді не розводять штучно.
Ікра то звичайно тяжко купити нормальну, купа фальсифікату і неякісної.

Re: Морепродукти

11 березня 2017, 00:08

За натуральністю треба їхати на море. В нашому Чорному морі зараз розвелось дуже багато рапанів. Мій чоловік за годину полювання в ластах і масці приносив по відру цих равликів. Діти мішок великих мушель додому привезли)

Re: Морепродукти

29 серпня 2017, 10:33

Дуже люблю креветки і лангустіни. А рибу не дуже(. Гребінці теж люблю. Ніколи не пробувала паелью з морепродуктами. Але це можна виправити. Ще все попереду. Сподіваюся, вона мене не розчарує.

Re: Морепродукти

28 вересня 2017, 19:56

А я не люблю риби. Запах мене "вбиває", це, певно, якісь комплекси з дитинства. А ось дітки люблять, тому іноді доводиться плюнути на свої комплекси :( Для дітей риба корисна

Re: Морепродукти

05 жовтня 2017, 15:44

Я люблю гребінці, лиш не вмію готувати.
А ще люблю молочний суп з морепродуктами.
Шкода, що їм це все вкрай рідко :hi:

Re: Морепродукти

05 жовтня 2017, 15:55

гра з вогнем написав:молочний суп з морепродуктами.

Це як?
Для мене звучить як несумісне) ... (як риба з молоком...

Re: Морепродукти

05 жовтня 2017, 23:40

vikilandi дуже смачно, як не дивно.
я готувала недавно з лосося, але по правильному робити з молюсків.
Треба бульйон (бажано рибний), корінь або стебла салери, можна дуже трошки моркви, можна без, трошки картоплі, вершки, борошно або крохмаль для загущення (я віддаю перевагу борошну) і вершки. Звісно молюски ще потрібні.
Вариться дуже просто як густий суп. В кінці додаються молюски (я додавала рибу).
Відповісти