Модератор: irinka
erinaceus написав:Я люблю пекінську капусту. Сьогодні робила з тертим яблуком, насінням льону, горішками, сушеним базиліком і олією. Дуже смачно вийшло! Можна ще робити з тунцем, кукурудзою, грінками. Варіацій безліч і всі смачні
Кокетка написав:я роблю в півлітровій баночі, два яйця домашніх даю, солю чуть, даю чуточку гірчиці і цукру, лию олію так майже до плечей баночки, потім ставлю ніж і акуратно по ньому лию ложку оцту , тоді ручним блендером збиваю все недовго, воно одразу густіє, додаю чуточку часничка ще перемішую, і от майонез до салатику готовий.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей