09 травня 2016, 16:39
Як смачно приготувати мозок? Діліться, бо я профан в цій страві...
09 травня 2016, 22:52
nadusha я знімаю плівку з мозку, далі трішки відварюю і обсмажую в клярі(мука, яйце).
10 травня 2016, 14:39
А я просто з цибулькою тушу.
25 липня 2016, 18:01
Будь-ласка, поділіться смачним рецептом блюда із баклажанів
ДЯКУЮ!!!
25 липня 2016, 18:36
мій улюблeний тушeний з морквою і цибулeю в кінці чуть смeтани і часнику, супeр на смак як гриби.
26 липня 2016, 10:36
Я так що суто з баклажанів то роболю ікру. Ну то все на око, ще кабачка додати можу. До рагу додаю завжди. Рулетики такі ж як з кабачком
26 липня 2016, 10:44
а ми робимо запіканку - шар картоплі, шар баклажан шар фаршу шар картоплі, шар помідор і шар баклажан + сир і в духовку, + італійські трави, просто супер
26 липня 2016, 10:50
Я вчора зробила баклажани за рецептом сусідки.
Порізала кубиками 1см (+-), посолила і лишила на 20хв., потім гарненько промила під краном. Збила два яйці і залила в підготовлені баклажани, перемішала і поставила в холодильник на 15хв. Підсмажила цибульку+моркву. Всі овочі змішала, додала спецій і поставила в духовку. Через 15 хв додала дві ложки майонезу, і продовжила тушіня ще на 15 хв.
Чоловік дегустував, коли блюдо достатньо вистигло, але не було холодним. Сподобалось. Увечері навіть діти їли овочі (що у нас рідко буває). На сьогодні чоловік ще замовив таких баклажанів.
РЕКОМЕНДУЮ!!!
26 липня 2016, 11:27
Пішла я на город за баклажанами)))))
26 липня 2016, 12:05
oksana_tern А картоплю сиру чи трошки проварену? Бо ж баклажани швидше готуються..