найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

10 грудня 2011, 14:16

Мari, я з сестрою десь років до 15-ти гралися ляльками, правда я переважно одяг шила зі старих речей і переодягала ляльок кожного дня.
В мене племінниця також в 12 років ще ляльку в колясці возила, а зараз (15 років), то вже і макіяж хоче і каблуки...
Так що нехай дитина грається.
Моя в дочки-матері любить гратися (з ляльками і з мамою, татом), головне щоб вона мамою була, їсти готує, пере, одяг лялькам прасує. Або маленькими фігурками (з кіндерів, або тваринками маленькими) любить гратися, правда вони тоді по всій квартирі розкидані.
А мацьопі поки що цікаво коли з нею хтось говорить.

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

10 грудня 2011, 16:57

в нас вже кілька днів одна з улюблених ігор - побудувати короткий тунель з конструктора (пластмасового, елементи котрого закладаються) і ганяти крізь нього машинки. вони іноді там застрягають, а малий не зважає - продовжує туди їх талувати. деколи просить розкупорити тунель. деколи пропонує побавитися з ним - тоді ми сідаємо по обидва боки від тунелю і один одному ганяєм машинки. гра плоска, але він в мене машинолюб.

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

10 грудня 2011, 16:59

а я пробувала нині аплікацію з малим робити - не пішло, видно не доріс ще (((

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

10 грудня 2011, 17:48

ми нещодавно бавилися сірниками. без коробки із сірчаним напиленням, щоб не провокувати дитину на зпалення вогнику. пропонувала сину складати фігурки. він складав їх просто по одному в довільому порядку. спочатку подобалося, але потім почав розкидати сірники своїм улюбленим фонтануючим способом. бавилися ми в кухні. більше не хочу мати в кухні кухонний куток (ну типу диванчиків), бо за ним важко прибирати.

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

11 грудня 2011, 04:24

А ми ще граємося тістом: робимо їжачків (тісто наліплюється на шкарлупку з горіха і втикаєтсья поламаними спагеттями - спочатку були сірнички, але передумала, щоб не привчати до думки, що сірники то іграшка), і равликів (робиться ковбаска з тіста, зверху кладеться шкарлупка, спереду - дві макаронини, як ріжки).

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

11 грудня 2011, 19:51

Nymydora а ми використовуємо не сірники, а зубочистки, тільки я по обрізала гострі кінці

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

15 квітня 2015, 12:53

Ось цікаві різні ігри з дітьми:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

29 лютого 2016, 00:10

Мій син дуже любить пальчикові ігри.
Є класна книга "Айсберг на ковре .Или во что поиграть с ребенком" маю скан. Там багато варіантів для ігор

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

29 лютого 2016, 00:47

В нас хіт сезону Дочки-матері. При чому ми всі родимо по колу :crazy: Спочатку я своїх дівчат ::Р: , потім вони ляльок. Злата все мавпує в Маргаритки. Ляльки під кофти потім виставляння на груди, перший раз до циці все як в роддомі, тільки опускається поки що деталь з якого саме місця зявляється дитина ::Р: Потім виписка з роддому, фоткання, слінги, возики і так майже кожен день. Що то значить дівчата. Рукоділля в нас зараз в застої то граємося. недавно грали гру палати в руки спиною на довіру. То найменша падає всім і всяко, Марго через раз, чоловік мені падає, а я НІ. Сама в шоці від себе тренувалася не можу всеодно пару кроків ступаю :nea: . Ще любимо товктися всі разом на ліжку то дівки по нас так налазяться що ніякого спортзалу не треба.

Re: Які ігри з дитиною Ви граєте?

16 травня 2016, 22:44

А як ваші дітки поводяться в іграх? От наш зараз лише хоче, щоб гралися по його сценарію. Їдь туди, те не роби, там не став і т.д. Купа претензій. Все має бути по його, а як ні - то зразу в крик :scare: Це такі прояви кризи чи є ще якесь пояснення? І як себе поводити? Робити суто те, що він хоче, чи таки грати власну роль? І так погано, і так недобре :cry:
Відповісти