ого, а що то за така шоколадна розмальовка? її потім можна з"сти? дуже класні цукерочки і багато вийшло , то в них пудра не розтопилася? а хтось пробував робити з замінником цукру? сорбіт чи фруктоза? вони розчиняються?
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка так можна зїсти) ми вже понадгризали))) то ті цукерки. ще в мене залишилося трохи інгредієнтів, то планую спробувати чуть з медом, а чуть із згущеним молоком як дівчата писали. Мала білі шоколадні дропси, то спробувала розтопити, дуже густе було, то дала ложку сметани. Відділисвя жир((( напевне щось типу какао масла (точнше пальмова олія ) на смак нічого, але добре не застигло, формочки прийдеться вимивати, бо воно таке кашкоподібне трохи вийшло
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Natalinda ти давала в конфети начинку якусь? Я вчора теж робила, начиталася вас тут. і повитягала свої останні запаси, робила зі згущеним молоком, підігрівала його, але коли додала в масу шоколадну, то трохи звернулося, думаю від різниці температур.
mariana ні начинки не робила, Юра трохи горішків та ізюму понакидав де-не -де. Ти брала "запаси" в СП чи шоколад з магазинкичу на Островського маєш? Я вжен е памятаю за якою ціною я брала, бо реально рік лежали в мене ті какава з СП, але зараз таки добряче догого виходить А зима і хочеться чогось такого-етакого
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Natalinda Брала в СП але вже дуже давно, точно більше року. На островського в магазинчику є добрий шоколад, білий і чорний, колись часто брала, але ціна тепер не радує зовсім. Білий реально класний шоколад, натуральний, ніколи мені не звертався.