П'ємо Долину. Я сиру, діти тільки кип'ячену. Теж чула неоднозначні відгуки про те, що везуть її не з Долини, а фільтрують хлоровану воду з крану, додають антибіотики і продають під виглядом джерельної. Але хто зараз скаже правду, тільки вони самі знають, де собака зарита. Страви готую на звичайній воді з крану, мені їжу на ній не чути хлоркою, а ось пити її сирою чи тим більше кип'яченою не можу, хоч вбий.
Доречі, помітила, що зараз є багато будок з "Зарваницькою" водою. Бузумовно зручно - таке-собі самообслуговування, прийшов в підходящий час, запхав купюри чи кинув монети, нажав старт, і маєш тобі тече вода. От стало цікаво, що то за вода, звідки вона реально, чи брав хтось на експертизу. А головне - яким чином, і як зачасто миють ті залізні штукенції, в яких знаходиться вода (якщо взагалі їх миють, в принципі, так само як чи миють ті ж пластикові бідони з Долиною і Микулинецькою). Як уявила тільки що, скільки там слизу і бактерій, захотілось бігти по фільтр
Ну а в ідеалі хотілось би звичайно перейти на чисту, джерельну, і перевірену експертизами воду