найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Як ви боритесь з спекою?

28 квітня 2013, 15:28

Після безкінечної зими нарешті маємо весну, а точніше майже літо. Як ви з малюком боритесь з спекою в хаті і надворі? Чи користуєтесь кондиціонером дома?

Re: Як ви боритесь з спекою?

28 квітня 2013, 16:23

В нас поки що не жарко.Мені сьогодні навіть холодно,якраз щойно додатково по кофті халат одягнула

Re: Як ви боритесь з спекою?

28 квітня 2013, 20:57

везе вам:-)
так, то більше ті страждають, в кого квартири дуже до сонця. В нас вже температура +24с, зимою завжди тримали не більше 22с, то зараз нам дуже жарко. А як ще треба з малим трохи поскакати, то взагалі нема ради...

Re: Як ви боритесь з спекою?

28 квітня 2013, 21:20

в нас усі вікна південні. відповідно зараз, коли сонце гарно пригріває, у квартирі 23-24 градуси. повісили на балконі жалюзі (їздять вгору-вниз), то по півдня точно їх опускаю. доня ходять в трусиках і маєчці, я якийсь змерзлюх, особливо як прийду з двору перед обідом, то мене якось як підморожує, і одягаю, крім штанів і кофти, ше шкарпетки собі :crazy:

Re: Як ви боритесь з спекою?

28 квітня 2013, 22:55

В нас поки нормально, але маємо кондиціонер і літом постійно його використовуємо з народження доці. На дворі стараємось ховатися у тінь, в садку гамак вішаємо і там балдієм, великий надувний басейн виручає, Ще появилась пісочниця під будиночком, то там мала би бути тінь, думаю можна буде там гратись і в спеку.

Re: Як ви боритесь з спекою?

29 квітня 2013, 08:18

flower а як з кондиціонером?кажуть дуже можна захворіти від нього. Ми от теж над кондиціонером задумались, але щось начиталась всього і не знаю, як то для малого буде.

Re: Як ви боритесь з спекою?

29 квітня 2013, 09:21

За 3 роки поки він є ніхто не хворів. Головне розумні перепади робити і під самим кондиціонером не спати, він в такому кутку кімнати звідки прямо на ліжка не дує.

Re: Як ви боритесь з спекою?

27 травня 2014, 13:27

хочу я таки кондиціонер. Підкажіть, на які функції звертати особливу увагу? І ще думаєм де ставити.. Ми в крайньому підїзді і так получається ставити на ту стіну що без вікон. Але от щось таке чула, що то час від часу треба то що ззвоні якось чистити чи щось подібне. То що нам треба буде висотників кожен раз викликати, чи то я щось не так розумію.

Re: Як ви боритесь з спекою?

27 травня 2014, 16:10

TYulia я не дуже по тому спец. Єдине точно знаю, що по площі дивитись треба, чим більша площа тим потужніший. А ті фільтри які треба чистити, то вони з середини в самому кондицірнері знімаються, а не в тій штуці, що надворі :wink:

Re: Як ви боритесь з спекою?

27 травня 2014, 16:52

TYulia а нашо кондиціонер??? ти знаєш скільки коштує обслуговування??? та чистка фільтра??? :confused: :confused: :confused:
Відповісти