Глобальні оголошення!



Неврологічний кашель

Неврологічний кашель

Повідомлення іринка_хмаринка » 15 листопада 2013, 12:35

дитина 6 років коли хвилюється,є яскраві емоції починає кашляти(кашель триває з квітня місяця). до кого з тернопільських психологів чи психотерапевтів з такою проблемою можна звернутись?у кого була побідна проблема-порадьте як лікували.
іринка_хмаринка Офлайн


 

Re: Неврологічний кашель

Повідомлення mari » 21 листопада 2013, 00:52

ТАК, Кашель дійсно може бути психосоматичним або неврологічним, це може бути від хвилювання, переляку, як спосіб привернути увагу, як вигода дитини, як реакція на різні зміни, але треба точніше мати опис цього кашлю, як часто це буває, чому на вашу думку, коли і чому ви вважаєте що розпочалось, і т.і.

Та спершу слід виключити усі інші причини, здати обстеження( глисти, туберкульоз, бронхіт, фарингіт, алергічну реакцію наприклад на пил, грибок, шерсть)!!!!!!!!!!!

До психолога дитячого, звісно ходити можна, але слід поставитись до цього серйозно і налаштуватись що це буде довготривало (не менше 10 зустрічей): Арт-терапія, піскова, казки, розмови, ігри.
Пишу так, тому що багато хто уявляє, ось ми підемо і за допомогою якоїсь чудодійної таблетки чи за 1-2 рази все виправиться. Це помилкова думка, психотерапія потребує багато часу, тим більше дитяча. І плюс ваша робота з дитиною вдома.

Так як це тема консультативна, то обмін досвідом тут не проводитиметься.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Аватар користувача
Психотерапевт
 
Повідомлень: 6650
З нами з: 13 листопада 2009, 16:55
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Неврологічний кашель

Повідомлення Akula » 23 січня 2017, 12:25

Добрий день! Дитині 6,5років, приблизно рік часу при розмові дитина "ге-ге" робить ніби щось заважає в горлі. З горлом і голосом проблем немає. Чи від хвилювань чи від страху це появилось, важко сказати,стресів теж багато пережила. В присутності дитини часто сваримось і вияснюємо стосунки з чоловіком. До якого спеціаліста можна звернутись в дитячій поліклініці на Федьковича, психолога чи невролога? Порекомендуйте, напишіть конкретне прізвище. Дякую!
Akula Офлайн


Привіт, а ось і я!
 
Повідомлень: 9
З нами з: 11 березня 2012, 14:34
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 19 раз.
Діти: Дівчинка РІТОЧКА


Повернутись до Психотерапевт, психолог



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

cron