Глобальні оголошення!



Обявлення Богородиці

Обявлення Богородиці

Повідомлення Dribchuk » 03 грудня 2012, 01:18

Слава Ісусу Христу! Під час вагітності я читала книгу про обявлення Матері Божої у Фатімі. Нещодавно мені зателефонувала кума і сказала що в цих обявленнях Мати Божа попереджає про так званий "апокаліпсис" 2012 року. (хоч у тій книзі я нічого такого не читала). Ось текст того обявлення який вона мені зачитала (знайшла на одному із релігійних форумів)
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Це чергова єресь? Бо кума в мене дуже набожна людина і такі речі розповсюджують в церкві тому хотілося б знати чи вірити в це чи ні. Щиро вдячна!
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1813
З нами з: 27 березня 2012, 15:30
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Обявлення Богородиці

Повідомлення о.Мартин » 08 грудня 2012, 12:49

Я не знаю звідки ви взяли текст "третього секрету" але це що ви тут представляєте зовсім навіть трішки не повторює суть справжнього третього секрету з об’явлення Божої Матері у Фатімі.

Папа Іван Павло ІІ був впевнений що третій секрет здійснився на ньому. Йшлося про замах на його життя і згодом зміна в світові політиці що довела до розпаду Радянського Союзу.
Повний текст усіх трьох секретів з Фатіми, листи від Папи Івана Павла ІІ та тлумачення секрету можна прочитати на сайті Ватикану -
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!


Правда, що Марія постійно просить покаяння від людей, вона навіть тричі просить про покаяння, але ніде в тексті секрету немає мови про те, що має статись до 2012 року. Ніде у третьому секреті немає жодних дат! Також Марія Богородиця не говорила про те, що темрява охопить світ на три дні – 72 години. Однак про це можна прочитати у Біблії у Книзі Одкровення 8,12; 16,10…

З того що ви подали мене цікавлять такі речі:
1. «В дома приготувати малий вівтар, на ньому поставити хрест і фігурку Божої Матері, бути вдома стати на коліна і перепрошувати Бога за гріхи….» Чому вдома? Хіба не логічно прибігти до Христового вівтаря у храмі? На цьому ж вівтарі Він присутній під видом хліба. У храмі можна буде висповідатись у священика і найголовніше прийняти прощення за гріхи і Святе Причастя – Євхаристію – Тіло і Кров Ісуса Христа і надіятись на слова Ісуса: «Хто їсть Моє Тіло і п’є Мою Кров має життя вічне і на суд не прийде а перейде в життя».
2. «Дім повинен бути закритий, нікого чужого не впускати і дім, двері та вікна мають бути зачиненими, ні з ким не розмовляти, лише молитися.» Це також не зовсім по-християнськи. Що каже Ісус? «Хто з вас матиме приятеля і прийде до нього опівночі й попросить: «Позич мені, друже три хліби, бо до мене прийшов з дороги мій приятель і я не маю чим його нагодувати». А той дратівливо відкаже: «Не турбуй мене, уже замкнені двері, мої діти зі мною сплять у ліжку. Не можу я встати та дати тобі три хліби» (Лк. 11, 5 – 7). – І я вам кажу: – наголосив Ісус, – коли він не встане і не дасть хліба задля дружби з ним, то докучаючи йому, він таки встане та й дасть йому стільки, скільки він потребуватиме. – І я вам кажу, – продовжив Ісус, – Просіть, – і буде вам дане, шукайте – і знайдете, стукайте – і відчинять вам! Бо кожен, хто просить – одержує, хто шукає знаходить, а тому, хто стукає – відчинять.
3. «Не виходити з дому по жодній причині аж поки все не внормується» А до церкви? А вийти щоб помогти іншим, які просять допомогу? А цікаво, що саме має «внормуватись»?

Тому... Читайте Біблію! Слухайте науки священиків! Частіше ходіть до церкви! Йдіть до Сповіді…І пам’ятайте НІХТО не знає коли буде кінець світу! Ні ангели не знають, ні святі, ні Син Чоловічий, тільки БОГ Отець знає день і годину!
Про все це поговоримо ще в Наступному 2013 році….
о.Мартин Офлайн


Наш татко
 
Повідомлень: 330
З нами з: 13 листопада 2009, 21:14
Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 94 раз.
Подякували: 1058 раз.


Повернутись до Розмова з священиком



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей