Dribchuk » 16 листопада 2012, 01:04
ви реально вірите що є жінки , які "сидять" в декреті - в прямому значенні слова??? Я таких не зустрічала в житті - всі мами в декреті вічно заняті і практично ніхто не сидить на місці)))) просто є різниця бути зайнятим і бути працевлаштованим.
От , наприклад, моя ситуація. Маю вийти з квітня на роботу. Зарплата в мене менше 2000 грн. Щоб "запхати" свою безпрививочну дитину в садок який я обрала мені треба зходу "потратити" свою всю першу зарплату щей в чоловіка позичати, якщо прийдеться часто ходити на лікарняні то в мого керівництва зявиться дуже хороша причина турнути мене з державної роботи (так як за час декрету моя керівництво повністю змінилося і нікому я там вже не потрібна), а на фірму не візьмуть по тій же причині. Варіант якщо не давати в садок, а наймати няню передбачає віддавання няні щомісячно всієї своєї зарплатні. (смисл працювати?) Так, сидіти вдома надоїло, так сидіння вдома робить з жінки розмазню, але все залежить від характеру та особистості. Якщо є бажання чимсь займатися то вона обовязково буде цим займатися.
Інше питання фінансове - якби мене катастрофічно перестала влаштовувати фінансова ситуація в сімї - я б землю рила але б заробляла ті гроші які є необхідним мінімумом для утримання сімї і тоді мені б було не важливо яка робота і що потрібно робити.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.