25 липня 2012, 00:06
треба на суботу мені сирник спекти. я такого ще не робила, та й форми потрібної не маю. і що то робити?
25 липня 2012, 00:08
Шукати рецепт для такої форми яку маєш)))
А тобі яку треба? Я можу привезти як маю
25 липня 2012, 00:13
Natalinda написав:Шукати рецепт для такої форми яку маєш)))
А тобі яку треба? Я можу привезти як маю
треба прямокутну, не дуже маленьку і не сильно величезну. я ще переживаю, щоб не пригорів і не осів.
25 липня 2012, 00:18
ksana написав:не дуже маленьку і не сильно величезну
Рецепт з нету? Там розміри мають бути.
Я маю і більшеньку і меньшеньку, але от обі яку тре))))?
25 липня 2012, 00:56
Значить так, рецепт сирника знайшла. Виявляється маю, все таки, форму прямокутну з високими бортами, але вона стара і трохи поржавіла. Якби її застелити фольгою і так пекти сирник, чи то буде погано?
В Сільпо бачила форми з фольги. Як в такій спечеться мій сирник, хтось таке пробував?
25 липня 2012, 01:00
Ксана, застеляй пергаментом і сміло печи
Я пробувала ті фольги, мені шось не пішли((( Але я невеличкі бала і саме сирнички пробувала пекти. Низ може пригоріти
25 липня 2012, 01:02
А з пергаментом не підгорає низ?
25 липня 2012, 01:10
Ну сирник переважно з пергаментом печуть через те щоб краще відстав від форми.
Пергамент не стільки від пригоряння спасає, як допомагає гарно вітягти той сирник.
Я писал що то у тих формочках з фольги низ часто приграє, бо вни тонкі досить
25 липня 2012, 01:16
Natalinda, дякую в пятницю буду пробувати.
25 липня 2012, 01:46
в мене форма з тефлоном (Італійська) то ніколи не пригорав і все відстає ідеально, єдине треба витягти з духовки шоб остиг в формі, а тоді перевертати. Всі хвалять мій сирник, а в мене секрету ніякого нема обше, все роблю на око. Мені сирник спекти найлегше всього, я його за 10 хв роблю, печу щотижня майже. Ніяких яєць не збиваю і т.д всі інгридієнти кидаю в комбайн по черзі і все вуаля)