найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 00:06

треба на суботу мені сирник спекти. я такого ще не робила, та й форми потрібної не маю. і що то робити?

Re: Балачки: ні про що і про все 5

25 липня 2012, 00:08

Шукати рецепт для такої форми яку маєш)))
А тобі яку треба? Я можу привезти як маю

Re: Балачки: ні про що і про все 5

25 липня 2012, 00:13

Natalinda написав:Шукати рецепт для такої форми яку маєш)))
А тобі яку треба? Я можу привезти як маю


треба прямокутну, не дуже маленьку і не сильно величезну. я ще переживаю, щоб не пригорів і не осів.

Re: Балачки: ні про що і про все 5

25 липня 2012, 00:18

ksana написав:не дуже маленьку і не сильно величезну


Рецепт з нету? Там розміри мають бути.
Я маю і більшеньку і меньшеньку, але от обі яку тре))))?

Re: Балачки: ні про що і про все 5

25 липня 2012, 00:56

Значить так, рецепт сирника знайшла. Виявляється маю, все таки, форму прямокутну з високими бортами, але вона стара і трохи поржавіла. Якби її застелити фольгою і так пекти сирник, чи то буде погано?
В Сільпо бачила форми з фольги. Як в такій спечеться мій сирник, хтось таке пробував?

Re: Балачки: ні про що і про все 5

25 липня 2012, 01:00

Ксана, застеляй пергаментом і сміло печи
Я пробувала ті фольги, мені шось не пішли((( Але я невеличкі бала і саме сирнички пробувала пекти. Низ може пригоріти

Re: Балачки: ні про що і про все 5

25 липня 2012, 01:02

А з пергаментом не підгорає низ?

Re: Балачки: ні про що і про все 5

25 липня 2012, 01:10

Ну сирник переважно з пергаментом печуть через те щоб краще відстав від форми.
Пергамент не стільки від пригоряння спасає, як допомагає гарно вітягти той сирник.

Я писал що то у тих формочках з фольги низ часто приграє, бо вни тонкі досить

Re: Балачки: ні про що і про все 5

25 липня 2012, 01:16

Natalinda, дякую в пятницю буду пробувати.

Re: Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 01:46

в мене форма з тефлоном (Італійська) то ніколи не пригорав і все відстає ідеально, єдине треба витягти з духовки шоб остиг в формі, а тоді перевертати. Всі хвалять мій сирник, а в мене секрету ніякого нема обше, все роблю на око. Мені сирник спекти найлегше всього, я його за 10 хв роблю, печу щотижня майже. Ніяких яєць не збиваю і т.д всі інгридієнти кидаю в комбайн по черзі і все вуаля)
Відповісти