Глобальні оголошення!



Кому вигідні аборти

Кому вигідні аборти

Повідомлення мешканка » 06 квітня 2012, 10:32

Кому вигідні аборти?
| +
джерело
Кому вигідні аборти?
Московські гінекологи надають перевагу абортам

- Будеш зберігати дитину?
Дівчина в палаті 2-ої Гінекологічної лікарні дивилася немов не на неї, а кудись повз. Байдужий вид, бліде заплакане обличчя.
- Так, хочу зберегти, - тихо відповіла Наталя.
- Ми теж намагалися, - відгукнулася ще одна пацієнтка. – І я, і Галка ось, - вона кивнула у бік сусідки, - тільки марно все. Сказали 'мертвий плід'. Тут усім так говорять. А потім вишкрібають...


Ви можете скільки завгодно переконувати себе, що з вагітністю все нормально. Вам пояснять, що це не так, і знайдуть у майбутньої дитини 'патологію, не сумісну з життям'.
Ви чутимете, як б'ється його серце, а вам скажуть: 'мертвий плід'. Вас направлять на штучне переривання вагітності, хоча здавалося, ще п'ять-шість місяців, і вас буде двоє. Тому, що ваш ненароджений малюк потрібний не лише вам...

Ваша дитина потрібна старому, у якого проблеми з потенцією.
Він потрібний старенькій пані, яка хоче виглядати шістнадцятирічною.
Він потрібний чиновникові - для підвищення працездатності.
Адже ліки з ембріонних матеріалів здатні творити дива...

'Він все одно помре!'

Наталя Семенова чекала другої дитини. Як годиться, стала на облік в жіночій консультації, здала незліченну кількість аналізів. До трьох місяців все було в порядку, жінка прекрасно себе почувала, плід розвивався 'за правилами'. На триндцятому тижні вагітності у Наталі почалися періодичні болі. Вона спочатку не наддала цьому значення, але через три дні вирішила про всяк випадок зробити УЗД. Із направленням з жіночої консультації вона прийшла в 2-у Гінекологічну лікарню.


- Мене, чесно кажучи, дуже злякали сусідки по палаті, - розповідає Наталя. - Але я спочатку подумала, що вони засмучені через те, що перервалася їх вагітність . Тим більше, як потім з'ясувалося, одна з моїх сусідок втрачає дитину в цій гінекології вже в другий раз. Я була впевнена, що у мене все буде в порядку : річ у тому, що такі самі проблеми у мене були під час першої вагітності, але все пройшло, і я нормально народила.

Через декілька годин Наталю відправили до кабінету УЗД. На стільцях перед кабінетом сиділи 12 жінок. різного віку, здебільшого на пізніх термінах вагітності - від 19 до 23тижнів. Подальші події виглядали як жахливий сон.

- Доки я чекала УЗД, з кабінету виходили жінки, які сиділи в черзі переді мною і вже пройшли дослідження, - говорить Наталя . - Всього їх було сім чоловік. Декілька жінок виходили в сльозах і розповідали, що УЗД показало 'мертвий плід'. Я думала, що божеволію. Потім підійшла моя черга, я увійшла. Лікар-діагност дуже швидко провів мені апаратом по животі - це і хвилини не зайняло - і сказав: 'Ну, мертвий він у тебе. Сильно не переживай, зараз почистимо, наступного разу народиш'.



- Я вам не вірю! - сказала Наталя, намагаючись триматися як можна спокійніше. - Ви обманюєте. Не може бути такого, щоб в усіх була мертва дитина. Я зроблю УЗД в іншому місці.

- Та що ти розумієш? - обурився ескулап. - Я тридцять років роблю УЗД. Іди в палату!


- Він призначив мені пеніцилін, - говорить Наташа. - А я була впевнена, що дитина жива, і запитала у медсестри, чи не зашкодить пеніцилін, адже це антибіотик. Само собою вона теж на мене накричала, що, мовляв, нічого мудрувати, роби що сказано. А сусідки по палаті пояснили, що пеніцилін колять перед 'чисткою'. Тобто мене вже готували до аборту.


Але позбавлятися від дитини Наталя не збиралася. Вона подзвонила чоловікові, він забрав її з лікарні і відразу ж відвіз в поліклініку при Фінакадемії - на повторне ультразвукове дослідження.


- Жива ваша дитинка, - сказали Наталі в поліклініці. – Серце б’ється…

- Історія Наталі мене анітрохи не здивувала, - говорить віце-президент Благодійного фонду захисту сім'ї, материнства і дитинства Ігор Бєлобородов. - З подібними історіями до нас поводяться з гнітючою регулярністю. Схема одна і та ж : на пізньому терміні вагітності - 20-25тижнів, рідше на маленькому терміні жінці роблять УЗД і говорять: 'плід мертвий', або 'вагітність завмерла' (нерозвивається), або 'патологія плоду'. І наполегливо пропонують аборт. Подальше залежить від самої жінки: вона може зробити так, як Наталя, - тобто звернутися до іншого лікаря і зробити повторний аналіз, а може піти на аборт. Що, на жаль, частіше і відбувається.


Наталя повернулася в 2-гу Гінекологічну лікарню за речами. Вона просила видати їй результати аналізів, але у відповідь почула стандартне: 'На руки не даємо, не дозволено'. А після цього зайшла до того самого лікаря, який так наполегливо запевняв її, - 'плід мертвий'.

- Я зробила УЗД в іншому місці, і мені сказали, дитина жива!


- Нічого, - відповів фахівець з тридцятирічним стажем. - Все одно помре.

Помилка із заздалегідь обдуманим наміром

'Я боюся звернутися в нашу районну жіночу консультацію, оскільки впевнена, що мене відправлять на аборт. Наша лікар, якщо до неї приходить вагітна жінка, чомусь завжди шукає причину, щоб відіслати її на аборт (занадто молода, занадто стара, друга дитина нікому не потрібна і так далі), і це не перебільшення, оскільки за аборт вона бере з жінки гроші, а за ведення вагітності їй ніхто не робить навіть подарунків'.

'На шостому місяці вагітності мені зробили аналіз крові на альфафетапротеїн. Коли я прийшла дізнатись результати, мене запросила в кабінет лікар і сказала: 'Перевищення на декілька одиниць. Це означає, у дитини будуть порушення слуху або зору. Я вам дуже рекомендую зробити аборт'. Я, зрозуміло, не стала цього робити, дитина народилася абсолютно здоровою, без всяких відхилень. Але усі наступні місяці вагітності я просто божеволіла'.


'Мені намагалися вишкребти здорову дитину - в 1998 році в 64-ій лікарні. Зараз моїй дівчинці 4 роки'.


Ці листи ніякий не ексклюзив. Подібних випадків в Москві сотні, якщо не тисячі. Досвідчені лікарі-гінекологи теж підтверджують ці факти.

- Я декілька років пропрацювала в Центрі перинатології при 29-му пологовому будинку, - говорить лікар-гінеколог Ірина Кліменко. -Коли приходили пацієнтки, спрямовані на пізнє переривання вагітності через патологію плоду, просто волосся вставало дибки. Жінка з вагітністю, що нормально розвивається, все в нормі з дитинчам, є якісь незначні відхилення, які, за великим рахунком, ні на що не впливають. А її направляють на аборт - та ще й на терміні 20-25 тижнів.

Так, на терміні 20 тижнів вагітності вам можуть абортувати здорову дитину - через халатність або непрофесіоналізм гінеколога. Це усього лише лікарська помилка. Так, вам вона коштувала дитини. Але від помилок не застрахований навіть геніальний лікар. А ще вагітні - особи неврівноважені, легко впадають в паніку і взагалі схильні до фантазій.


Тільки одне не вписується в цю гладку схему. Лікарям-гінекологам дуже вигідно помилятися. Особливо – у другому триместрі вагітності пацієнтки.

Безвідходне виробництво. Досьє

На початку 90-х років на базі Центру акушерства і гінекології створюється московський Міжнародний інститут біологічної медицини. Очолює інститут пан Сухих, фахівець в області так званої фетальной терапії – інакше кажучи, лікування за допомогою препаратів, здобутих з людських ембріонів (fetus - по-латині 'плід'). Оголошується чергова революція в медицині - ще б, за переконаннями доктора Сухих і його колег, препарати з абортивного матеріалу - практично панацея, 'еліксир молодості', а сфера їх застосування - від хвороби Альцгеймера до імпотенції.
Добувається матеріал стандартно: жінки, що збираються зробити аборт (за медичними або соціальними показаннями), пишуть розписку: ' засвідчую добровільну згоду на використання мого плоду, отриманого при безкоштовній операції штучного аборту, для науково-дослідних цілей з можливістю надалі їх терапевтичного застосування'. Вартість 'терапевтичного застосування' вражає: одна ін'єкція препарату обходиться в 500-2000 доларів. При цьому чудодійні біологічні властивості зародок має лише у віці 14-25 тижнів.


Ось цитата із статті про 'нове слово в науці – фетальної терапії'. Рік - 1996-й. '. Безперечний лідер в області ембріональної терапії - Міжнародний інститут біологічної медицини. Використовується цей метод і в інших російських клініках. НДІ педіатрії РАМН, НДІ трансплантології і штучних органів, ЦИТО ім. М.І.Пирогова, дитяча клініка ММА ім. І.М.Сєченова – усі вони в тому або іншому степені прибігають до ембріональної терапії.

Тріумфальний хід чудо-препаратів уривається несподівано: з'ясовується, що Інститут біомедицини взявся не лише робити, але і продавати фетальні тканини. 'Діяльність МІБМ, що поставляє ембріональні тканини в США, - заявляють учені на Президії РАМН в лютому 1997 року, - може викликати звинувачення Росії як члена Ради Європи в порушенні міжнародних норм, що забороняють продаж фетальных тканин'. Через деякий час у справі про торгівлю абортивними матеріалами виникають нові фігуранти – Російський науковий центр акушерства і гінекології і Центр репродукції людини.

30 червня 1998 року закінчується термін дії ліцензії, виданої центром 'Мосмедліцензія' Міжнародному інституту біологічної медицини (МІБМ) на чолі з паном Сухих. Нова ліцензія не видається, стара не продовжується.


Але до гонки за 'абортивним матеріалом' підключаються тепер уже комерційні організації. І усім потрібна сировина.

Бізнес на 'жертвах аборту' стає причиною абсолютно унікального явища : серед жінок все популярнішою стає професія 'людина-інкубатор'. Це пані, які заробляють собі на життя виключно тим, що вагітніють, а після проводять штучні пологи. За неофіційною інформацією 'ходячому інкубатору' на всьому протязі вагітності платять150-200 доларів в місяць і знімають де-небудь кімнату. Після аборту, здавши цінний зародок і плаценту, жінка отримує близько 1000 доларів і, відпочивши, починає все спочатку. Максимальна кількість таких вагітностей - сім, після чого 'інкубатор' втрачає всяку здатність до репродукції і заробляє купу супутніх захворювань. Мало хто з них доживає до 45 років…

Скандал, пов'язаний з продажем фетальных тканин, швидко вщухає. Наступні три роки проходять відносно спокійно. Що відбувається насправді, не знає ніхто.


Але, як нам вдалося з'ясувати, виготовлення препаратів з абортивного матеріалу не припинилося. Навпаки, з відходом проблеми в тінь, конвеєр лише збільшив обороти.

Вбивати не страшно

З бесіди з гінекологом-ендокринологом, кандидатом медичних наук Ольгою Секириною :


- Чи можна говорити про те, що жінок навмисно відправляють на аборт на пізніх термінах вагітності?


- Так, саме так і відбувається. Є 'підгодовані' медичні центри. Якщо вони бачать жінку, у якої вірогідність природженої потворності у новонародженого більша, ніжу інших жінок молодшого репродуктивного віку, то одну-двох в день направляють на штучне переривання вагітності. Це не аборт, це передчасні пологи. Їм вводять в шийку матки спеціальний гель з простагландином, чим викликають вилиття навколоплідних вод і викидень, або стимулюють передчасні пологи внутрішньовенно. Матеріал цей ретельно зберігається – навіть навколоплідні води, навіть якщо матеріал дійсно з патологією. Тому що для омолоджування організму і, скажімо, поліпшення потенції у літніх чоловіків це підходить. З цих матеріалів робляться фетальні препарати. Застосування таких препаратів коштує дуже великих грошей. Це ціла мережа: матеріал витягається, заморожується і передається за призначенням – адже зараз багато всякого роду підприємств, що спеціалізуються, скажімо, на ембріональній косметиці.

- А вам самій доводилося стикатися з подібними випадками?


- Так, я стикалася з цим особисто. Коли я 'сиділа' на скриннінгових УЗД, до мене безпосередньо з цим підходили. Мовляв, якщо ви побачите можливість вад плоду, відразу направляйте до нас. Пропонували 'серйозну доплату', але я, зрозуміло, відмовилася.


- Як може відбуватися такого роду 'операція'?

- Скажімо, у жінки захворів живіт. Направили на УЗД. Там говорять: 'Ой, а у вас дитинча мертве, потрібно терміново штучні пологи'. А народжується дитинча живе. Звичайно, глибоко недоношене, у нас таких не можуть виходити, навіть якщо хочуть. І жінка упевнена: 'Я чула, він закричав'. А їй відповідають: та ні, вам здалося, у нас тут дитяче відділення поруч. І якщо не розбиратися, ви нічого не з'ясуєте і нічого не доведете. А що було? А нічого не було. У жінки стався викидень. І все.

- Яке устаткування потрібне для того, щоб переробити абортивний матеріал у фетальні препарати?


- Потрібний один фахівець - цитолог. Ніякої величезної лабораторії не потрібно.


- Ви можете якось прокоментувати ситуацію, описану Наталею?

- Це повне беззаконня, і, на жаль, історія цілком реалістична. Все-таки раніше якось маскували усі ці речі: скажімо, ставили можливі вади плоду так званій групі ризику, пропонували повторне дослідження, на якому вже заявляли : все підтвердилося, у вас потворність плоду. Але хапати молодих дівчаток. Все-таки медичне насильство чистіше ножа з пістолетом.

Отже, за свідченням лікаря-професіонала, в Москві діє добре організована розгалужена мережа по 'здобутті' ембріонального матеріалу і виробництву з нього лікарських і косметичних препаратів. Механізм дії відпрацьований детально. Але, як і всяка галузь, що розвивається, виробництво фетальных препаратів вимагає все більше сировини. Якщо спочатку було досить 'реальних' пізніх абортів - коли дійсно існувала загроза життя матері або потворність плоду, несумісна з життям, то вже через деякий час матеріалу стало не хватати. У хід пішла так звана група ризику : вагітні старше 30 років, вагітні з поганою спадковістю і так далі. А останнім часом, судячи з усього, гінекологічні лікарні і жіночі консультації взагалі перестали виконувати 'план по пізніх абортах'. І страшні діагнози ставляться направо і наліво -незалежно від віку і стану здоров'я жінки. Не виключено навіть, що фахівці цього рідкісного 'профілю' упевнені, що роблять добру справу. Адже чудо-препараты подовжують комусь життя.

До речі, в переважній більшості країн фетальна терапія заборонена. У Росії вона процвітає. Але головне навіть не в цьому. Для свіжого абортивного матеріалу, як з'ясовується, потрібна суща дрібниця. Помилковий діагноз діагноста або не цілком достовірний результ атаналізу. Ціна питання - 2000 доларів за одну ін'єкцію. Може, тому кількість 'помилок' постійно росте? Адже якщо можна заробити на помилці, то чом би не помилятися як можна частіше?

'Та пізніх абортів кіт наплакав! Відсотка півтора, небільше, від загального числа', - відмахнуться лікарі. Правда, вони передбачливо не переводять маленькі відсотки в абсолютні числа. За офіційними даними, за останній рік в Росії вироблені близько 6 млн. абортів. А півтора відсотки від шести мільйонів - це 90 тисяч дітей. 'Всього' 90 тисяч дітей - населення міста – щорічно знищують пізніми абортами. І ніхто не знає, скількох з цих 90 тисяч знищили за гроші.

Ласкаво просимо на аборт

Вона довго не погоджувалася зустрічатися з журналістом. Сім років Катерина Олегівна пропрацювала акушеркою на 'швидкій допомозі' і раптом, несподівано для усіх, вирішила звільнитися і піти в монастир. Можливо, те, що розповіла Катерина Олегівна, ніяк не пов'язане з фетальной терапією. Але якщо такий зв'язок все ж є, доведеться визнати, що 'аборт-машина' намагається залучити в орбіту своєї діяльності і службу екстреної допомоги.

- Не так давно моїй подрузі - теж акушерці -запропонували нову роботу, - говорить Катерина Олегівна. - йшлося про звичайний збір аналізів -потрібно було усього лише брати кров у вагітних жінок. Навантаження - п'ять годин в день, зарплата - 10 тисяч рублів в місяць, за нашими мірками просто неймовірна. Місце майбутньої роботи - Центр планування сім'ї і репродукції (ЦПСІР), що на Севастопольській. Вона спробувала з'ясувати, за що, власне, збираються платититакі гроші. І людина, яка запропонувала їй цю роботу, відповіла: 'У нас в ЦПСІР сіла якась контора. Вони платять дуже велику орендну плату. Ці аналізи навіщось потрібні ім. Ти можеш подзвонити безпосередньо туди і все взнати'. Вона подзвонила, і якась жінка з таємничої 'контори' пояснила, що йдеться про вагітних жінок, а 10 тисяч в місяць - цей лише початок. Подруга поцікавилася, що буде згодом з цими жінками. Отримала відповідь: '90 відсотків вагітних підуть на переривання'. Зрозуміло, вона відмовилася, ми поговорили про це, по охали, жахнулись і забули. А в липні у нас на роботі оголошують: планується загальна нарада акушерів 'швидкої допомоги' - бути усім, нарада ведеться головним лікарем, він мало не по головах усіх рахує. Загалом, страху навели. Зібралися усі акушери з усіх підстанцій. Прийшов на цю нараду головний лікар ЦПСІР. Близько двох годин розповідав про свій центр: чим вони займаються, як пологи приймають і так далі. Загалом, інформація, яка середньому медперсоналу, за великим рахунком, не потрібна. А до кінця наради оголошує: у нас, мовляв, в центрі тепер буде генетична лабораторія. Одна вже діє на Опарина, 4, - це Центр акушерства і гінекології, друга - в клініці на Великій Пирогівці.
Спеціалізація лабораторії - мертвонароджені, зародки з генетичними патологіями і хвороба Дауна. Головний лікар дуже детально розповів, що їм вдається виявляти порушення на стадії внутріутробного розвитку і 'позбавляти жінок від цих проблем'. Природно, якщо ставиться діагноз 'хвороба Дауна', жінка відразу ж прямує на переривання вагітності. І у багатьох створилося відчуття, що запрошували усіх якраз для того, щоб прорекламувати ці 'генетичні лабораторії'. В усякому разі, нас просили направляти жінок з підозрою на патологію плоду саме туди. Коли я усе це прослухала, у мене чітко склалося відчуття: нова генетична лабораторія якось пов'язана з тією роботою, яку пропонували моїй подрузі.

Зрозуміло, ні в цій нараді, ні в пропозиціях головного лікаря ЦПСІР немає ніякого криміналу. Але хто поручиться за порядність кожного конкретного лікаря? Чи за професіоналізм генетика? І що за дивна 'контора' пропонує десять тисяч рублів за забір крові з вени, який коштує максимум три?

Жива дитина - суцільні збитки. На ній не заробиш. А ось такі страшні для будь-якої жінки слова, як 'патологія', 'спотворність' і 'мертвий плід', - перший крок до постійного доходу. Останнім кроком на шляху до грошей буде смерть ненароджених.
мешканка Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2805
З нами з: 24 лютого 2010, 15:30
Звідки: Файне місто!
Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення flower » 06 квітня 2012, 10:48

Не знаю чи можна тут обговорювати, але стаття мене шокувала. Немає вже нічого святого, нащо тільки не ідуть, аби заробити гроші...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення КлубНіка » 06 квітня 2012, 13:28

волося на голові шевелиться від прочитаного. жах.
КлубНіка Офлайн


 

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення irinka » 06 квітня 2012, 13:47

мешканка написав:- Нічого, - відповів фахівець з тридцятирічним стажем. - Все одно помре.


Мене дуже здивувала, ця фраза. :scare: Як можна бути настільки байдужою людиною, просто нема слів :dash: :dash:
Навіть ніколи не могла подумати, що на ембіонах роблять "бізнес". Жах, одним словом :cry:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2012, 13:50

irinka написав:Навіть ніколи не могла подумати, що на ембіонах роблять "бізнес". Жах, одним словом :cry:


це не просто ембріони,це діти ,люди просто ще не народжені
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 5093
З нами з: 26 вересня 2010, 17:34
Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення irinka » 06 квітня 2012, 13:57

Перлинка написав:це не просто ембріони,це діти ,люди просто ще не народжені


Тим більше, в голові просто таке не вкладається :impossible: :ireful:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення nataljka » 06 квітня 2012, 14:02

Думаю,що такого не може бути,на великому терміні,це вже не ембріон,а дитина,і на "ліки" вже не піде,крім того на пізниіх сроках,це вже рахується Як мертво нарождена дитина,а це так само статистика,яка дуже невигідна для лікарні..І мені здається як би жінці сказали мертвий плід,вонпа б ще сходила не до одного узедиста,тут трохи щось перебільшено в цій статі,ми живем в такий час коли вагітні,все знають і їх так легко не проведеш.Згадайте себе вагітними
nataljka Офлайн

Аватар користувача
Добре орієнтуюся
 
Повідомлень: 78
З нами з: 27 серпня 2010, 12:22
Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 106 раз.
Діти: дівчинка і хлопчик

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення Shalimar » 06 квітня 2012, 14:26

чому московьськи гинекологи.................

Поэтому надо ходить не к гинекологу, а к терапевту и на узи
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3584
З нами з: 10 жовтня 2010, 16:53
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення Anjuta » 24 квітня 2012, 16:24

не завжди жінка піде повторне узд робити, коли і так вже в розпачі і сама вже потребує підтримки, в мене перша вагітність - нібито також була завмерла....
після того як пройшов деякий час і я почала усвідомлювати всі події, то пожаліла, що не пішла на повторне узд де інде.
з першого мого візиту до гінеколога з підозрою вагітність, вона почала на мене кричати, що я така сяка, що мені тільки 20 років, нашо мені дитина!
другий візит, я прийшла з чоловіком, бо надіялася, що при ньому вона на мене верещати не буде, але вона вигнала його за двері!
не памятаю чого - поклала мене в лікарню, там на мене не звертав ніхто уваги, бо всі були перед чисткою, або вже після - в мене шок!
чоловік забрав мене звідтам під розписку.
пізніше, коли я знову прийшла до гінеколога, вона мене поковиряла на стулі(доречі вона це робила кожен раз з перших днів!!!) і відправила на узд в другий кабінет привівши за руку і з улибкою.
після того почався кошмар! - мені сказала, що плід завмер і поклали срочно в лікарню, бо то вже два тиждні як завмер!!!
в мене не було ніяких проблем і самопочуття було відміне за виключенням походів до гінеколога. От не один раз я вже думала, що скорше всього дитина була жива і треба було зробити ще одне узд десь, нажаль сама до того я не додумалась і ніхто не підсказав.
А гінеколог та вже на пенсії і не працює - прізвище її напишу, хоча можливо хтось і осудить мене, що нема чого прізвища писати і що в кожного лікаря бувають погані моменти. Матвєєва, мене і чоловіка добре памятає, бо сама постійно вітається, а мені аж противно. Повірте, я не стверджую, що дитина була жива і вона її загубила, мене "вбило" її хамське ставлення і слова "нашо тобі в такому віці дитина?".
Досі, як згадую, то розірвала би її за ці слова.
Anjuta Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 693
З нами з: 16 січня 2012, 12:44
Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Re: Кому вигідні аборти

Повідомлення mavpusya » 24 квітня 2012, 23:23

Шкода мені дітей і внуків тих ізвєргів, бо нестимуть покарання за батьків і не знатимуть за що.....
Як так можна!?? Жах....
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1143
З нами з: 28 листопада 2010, 18:41
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Далі

Повернутись до Рух за життя



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість