Модератор: irinka
Malavka написав:Хочу похвалитися) Минулих вихідних зробила молоду моцареллу. Купувала закваски для йогуртів в одному нет-магазинів, і там є багато компонентів для сирів різних. Ото я спробувала з найпростішого. Мммм, який він добрий вийшов, той сир. І робити зовсім не тяжко) Тепер буду робити бринзу)) З 3х літрів молока вийшло 650 грам сиру,добрий такий кругляк. І ферменту на 5 грн. Головне, ступінь посолу на свій смак) Єдиний нюанс, молоко мусить бути свіже домашнє.
Кокетка написав:в інструкції до закваски йогуртів гуд фуд пише ,що домашнє молоко треба кипятити ( але є такі "дЄятЄлі які думають а шо буде )) так от молоко і правда треба кипятити правда, правда) мій експерементальний йогурт послужив корисній цілі і кекс спекла з кокосовою стружкою і хліб спекла))) але просто їсти не добрий геть чисто
Natalinda написав:А в мене останнім часом не виходить переквашувати йогурт((((( Море сироватки виходить((((
Natalinda написав:TaniaPicaSSo а ти робиш в йогуртниці?
Бо я просто в банці, закутую рушником і ставлю на котел
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей