Сторінка 5 з 6

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2017, 14:47
TaniaPicaSSo
Ми масло купуємо, бо Марта і я любимо деколи хліб з маслом з'їсти. А от пекти на маслі я перестала, тільки на олії. Про спред і маргарин взагалі мовчу, навіть не купувала ніколи.

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2017, 14:54
nelly
ми купляли в дяді ніби з Кутковeць масло то мeні сподоб, щe моцарeлу і голандський, алe він на зиму нe продає :cray:

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2017, 15:54
olgakr
Та олія магазинна теж хтозна з чого зроблена..

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2017, 16:45
Vikibee
А от я не можу на олії пекти, не така мені та випічка....гливке чи що. Я вже масу рецептів перпробувала, не можу його їсти(*

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2017, 17:29
Галина
erinaceus, в мене чоловік старим дідівським методом збиває, в банці 3-літровій. 5-10хв і готове масло.

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2017, 18:04
гра з вогнем
Я не люблю випічку на маслі, люблю на маргарині. На маслі виходить дуже крихка і суха (розсипчаста ще говорять), а на маргарині норм.
Маслом лиш на бісквіти змащую форму, для цього мені масло підходить :hi:
На олії печу рідко і даю її трохи менше ніж за рецептом, на олії випічка виходить така як ніби волога, її не треба додатково сиропом пропитувати чи щось таке.

Часто чую, що домашнє масло кислить, це тому що не вимивається добре чи якісь інші причини?

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2017, 22:12
erinaceus
Я сьогодні глянула в супермаркеті тісто листкове заморожене, то там склад просто жесть :scare: Всякі гідрогенізовані жири, пальмова олія і т.д. А ще купа всяких ароматизаторів, бе. Хоч воно і не дуже дешеве, але інгредієнти найдешевші це точно. Нереально таке їсти, гадость суцільна.

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 12 листопада 2017, 16:27
olgakr
Вирішила я зробити масло. Купила сметану сипараторну 1л за 75грн. З неї за 10 хв вийшло 420г дуже смачного масла :yes:

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 12 листопада 2017, 16:38
erinaceus
olgakr Міксером збивали?

Re: Масло, маргарин чи спред?

ПовідомленняДодано: 12 листопада 2017, 16:39
Sam
О, я теж минулого тижня робила з сепараторної сметани, робила десь 1 год в 3 літровій банці, то десь теж грам 400 вийшло , я ваги не маю, а на вигляд як 2 пачки.
Не сказала б що економічно вигідно, десь так само по ціні виходить, але хоч справжнє масло.