Глобальні оголошення!



Крупи і макаронні вироби

Рецепти і секрети

Модератор: irinka

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення nelly » 17 березня 2017, 14:56

та нe у вагітності справа, мeні каша то з роряду корисноі іжі, а прожарeна на оліі то якось нe тойво :confused: кожному своє :pardon:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2848
З нами з: 25 квітня 2011, 19:16
Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2175 раз.
Подякували: 2595 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення vikilandi » 17 березня 2017, 19:30

Marichka у мене навпаки) до каші мої підливки з мясом хочуть, а картопляне пюре з маслом потовк і вже ім подобається)
vikilandi Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1059
З нами з: 02 лютого 2016, 15:45
Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення Natalinda » 17 березня 2017, 23:04

Неля я так розумію то не зовсім та каша прожарена. ЇЇ ж миєш і мокру в ті 2 ложки олії. Воно просто вимішується, навіть не підсушується, не те що не смажиться.
Ну то я так собі роздумую....
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 11353
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14720 раз.
Подякували: 7319 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення mariana » 17 березня 2017, 23:44

Я булгур просто водою заливаю і варю, найчастіше в мультиварці, завжди розсипчасний. Колись так прокалювала на олії рис до плову, в Криму мене так навчили, але зараз вже відійшла від того, просто купую пропарений рис для плову, і гарний теж получається розсипчастий.
Я люблю булгуром фарширувати кабачки, баклажани, перець болгарський, і потім запікати, дуже смачно.
mariana Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 829
З нами з: 12 листопада 2010, 01:31
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 628 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення nelly » 18 березня 2017, 00:03

Пeвно в кожного фасувальника своі рeцeпти, в мeнк писало просто воду 1/2і варити бeз оьсмажeння.
А кус—кус нe щацвнили раз зварили, стоіть чeкає мого натхнeння. Сьо придивилася в Унівeрсамі то 25грн за 400гр.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2848
З нами з: 25 квітня 2011, 19:16
Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2175 раз.
Подякували: 2595 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення mariana » 18 березня 2017, 01:40

Я кус-кус просто заливаю окропом, не варю. Можна перед тим перетерти його сухим з оливковою олією, залити окропом, дати гарно набухнути, тоді сіль і сік лимона втиснути, і м"яти трошки, так готують в Марокко.
mariana Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 829
З нами з: 12 листопада 2010, 01:31
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 628 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення vikilandi » 18 березня 2017, 08:30

mariana я до 2014 року купувала рис кримський коричневий, у Тернополі на ринку. Він був такий смачнючий, розсипчастий , що і не потребував пропарки. Тепер не завозять (принаймні у тієї пані вже його давно не було), то купувала фасований у супермаркетах, товже той коричневий рис не такий смачний. Брала виробників Вєтнаму та Китаю. Можливо, ще не натрапила нагарний, але вже різотто давно не робила( бо з білого - не те(
vikilandi Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1059
З нами з: 02 лютого 2016, 15:45
Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Re: Балачки: ні про що і про все 9

Повідомлення кcuxa » 18 березня 2017, 16:39

Natalinda написав:Я готувала сьогодні той булгур. Чоловік казав що то пeнцак:) вінвзагалі в мeнe пшeничних каш нe любить. В нього каші — то грeчка і плов:) а мeні сподрбалося. Дужe розсипчатмй вийшов.

О, мій також таке сказав.Нам з малою сподобалось. Готувала типу плову в мультиварці. Завтра піду в АТБ то ще собі куплю.
кcuxa Офлайн


Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 452
З нами з: 18 лютого 2016, 01:37
Дякував (ла): 118 раз.
Подякували: 172 раз.
Діти: 2

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення erinaceus » 31 жовтня 2017, 23:23

Як готуєте банош?
Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2590
З нами з: 05 лютого 2014, 18:50
Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2076 раз.
Подякували: 1379 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення erinaceus » 30 серпня 2018, 16:26

Якщо в манній крупі є комочки, то означає, що там щось замножилось?
Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2590
З нами з: 05 лютого 2014, 18:50
Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2076 раз.
Подякували: 1379 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик

Поперед.Далі

Повернутись до Кухня



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей