Глобальні оголошення!



Крупи і макаронні вироби

Рецепти і секрети

Модератор: irinka

Re: Балачки: ні про що і про все 9

Повідомлення mariana » 16 березня 2017, 13:06

Кус-кус на італійських товарах дешевший. Ще є кіноа, але не пробувала бо не бачила в продажу в нас.
mariana Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 841
З нами з: 12 листопада 2010, 01:31
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Балачки: ні про що і про все 9

Повідомлення Natalinda » 17 березня 2017, 01:01

Я готувала сьогодні той булгур. Чоловік казав що то пeнцак:) вінвзагалі в мeнe пшeничних каш нe любить. В нього каші — то грeчка і плов:) а мeні сподрбалося. Дужe розсипчатмй вийшов.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення гра з вогнем » 17 березня 2017, 01:27

У нас пшоно в екзотичних прописалося. Андрійко його від кус--кусу особливо і не відрізняє, а на смак йому більше подобається :hi:
Коричневий рис належить до незвичних? (мені не подобається)

Кіноа бачила, але не купувала. Цікаво, яка вона на смак? Булгур так і не трапився мені.

Ще у моїй класифікації до екзотичних круп відносяться макарони орзо (різоні). Зізнаюся, що кілька років я свято вірила, що то варене насіння огірка, ще й думала і не лінь збирати, лущити, ще й варити :hi: Потім в магазині побачила в упаковці серед макарон і співвіднесла). Купувала недавно до супів, так і не можу їсти, бо напевно вони на все життя для мене залишаться вареним насінням огірка :crazy:
гра з вогнем Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 6099
З нами з: 23 листопада 2009, 17:43
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення vikilandi » 17 березня 2017, 09:33

Natalinda а як ти готувала булгур?
Я промиту крупу підсмажую в киплячій олії 3-5 хв, а потім заливаю кипятком, і даю покипіти на маленькому вогні також 3-5 хв, ділі виключаю і під закритою кришкою він настоюється. А ще беру вогнетривку кастрюлю, де і смажу і потім варю. В такий спосіб приготовлений булгур мені найсмачніший.
vikilandi Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1089
З нами з: 02 лютого 2016, 15:45
Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення Marichka » 17 березня 2017, 11:04

Я щойно купила кукурудзяну кашу.6уду готувати 6ануш на сметані,зажарка 6уде гри6и з ци6улькою.
Зображення
Marichka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3237
З нами з: 10 лютого 2011, 15:13
Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення nelly » 17 березня 2017, 11:08

а така каша на киплячій оліі то для гурманів пeвно :confused: пeчія потім даєпо сeбe знати, діти ідять?
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2911
З нами з: 25 квітня 2011, 19:16
Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення Natalinda » 17 березня 2017, 12:39

Віка, як писало на кульку. Промити, підсмажити, варити 15-20 хв.
Син ів бeз особливого захоплeння, алe таки ів.
Я от думаю що то пeвно і рис можна так з олійкою робити, щоб розсипчастий був... алe моі більшe люблять таки кашуч щоб нe сипалося з вилки, а я навпаки
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення vikilandi » 17 березня 2017, 13:20

коли була вагітною, то взагалі сиділа на сирій гречці, то також би не ризикувала. Просто цей спосіб приготування був на першій упаковці булгуру, який я купувала, потім на інших такого способу не описувалося,але мені так найсмачніше. Мої діти їдять всі каші (крім манки). Коли лінь щось готувати, то можу їм карпопляне пюре зварити.
vikilandi Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1089
З нами з: 02 лютого 2016, 15:45
Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення Marichka » 17 березня 2017, 14:16

Я,навпаки,коли лінь-кашу готую.Не тре6а чистити картоплю...Помив,залив водою,чуть солі і в мультиварку
Зображення
Marichka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3237
З нами з: 10 лютого 2011, 15:13
Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення flower » 17 березня 2017, 14:51

гра з вогнем а я колись готувала плов і дала замість рису. Я просто неуважна була, мені вислали з закордону і подумала, що то рис, ну і сипанула. А потім коли зварила плов і попробувала, зрозуміла що то макарони :hi: Але так нічого вийшло і теж розсипчасте було, як з пареного рису.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Кухня



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей

cron