qweewq1234 а що косметичну можна в приготуванні страв використовувати?
Re: Спеції, що до чого?
Додано: 17 жовтня 2013, 22:50
Nymydora
по- моєму, то має бути спеціальна для їжі. мене от мучить одне питання: чи вона часом не така сама шкідлива, як пальмова - у тому сенсі, чи розчиняється вона в організмі. бо пальмова, кажуть, має вищу температуру розкладу і тому не переробляється організмом, а відкладається. я серед всіх хвалєбних статей знайшла в неті і дуже критичну
Re: Спеції, що до чого?
Додано: 18 жовтня 2013, 10:31
flower
Не знаю я в плані їжі не ризикувала б, є достатньо багато інших олій. Я в косметичних цілях хочу. qweewq1234 може знаєте приблизну ціну і скільки там мл? Може сестру попрошу, щоб купила.
Re: Спеції, що до чого?
Додано: 18 жовтня 2013, 11:40
mavpusya
Мені подарували баньочку кокосової, то не знаю де брати
Наталю. та про наше сало нічого доброго взагалі не пише в інтернеті, але ж ми їмо, і покоління на ньому виросли і ожиріння і проблем із судинами століттями не мали
Re: Спеції, що до чого?
Додано: 18 жовтня 2013, 11:43
mavpusya
Оля, на Валовій був ларьок із всякими біоречами, може там можна знайти? Недалечко від кавярні в сторону міліції.
Re: Спеції, що до чого?
Додано: 18 жовтня 2013, 11:54
Lusik
Я брала кокосове масло в Фарм-маркеті збоку від площі біля Драмтеатру, там де був магазин Дністер. Маленька баночка 30 мл. 19,30 грн., а ще ніби бачила по 100 чи то по50 мл. в Доброго дня, але ціни не памятаю
Re: Спеції, що до чого?
Додано: 18 жовтня 2013, 19:04
Nymydora
МАвпуся, а ти її в їжу вживаєш??? і - основне - як????
Re: Спеції, що до чого?
Додано: 18 жовтня 2013, 19:09
mavpusya
Вона тане, тільки торкається тіла. Я маю харчову, але вживаю тільки для краси: лице-волосся Губи часом облизую, смачна, зі смаком кокосу В їжу не пробувала