я зараз маю олію з гарбузового насіння - мені подарували- іспанська. Зовсім не помітила різниці в смаку між нею і соняшниковою, мені сподобалася.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
У мене Мирослав тоже її не любить, але я всерівно її використовую і він цього не помічає Даю у тісто для випічки, до тушкування, іноді в супи. Головне салат нею не заправляти, бо тоді точно вичислить, хоча коли я роблю салат з фетою, помідорами, салатою, базиліком, тоді заправляю олією і лим.соком і такий салат проходить
Говорять що тваринні жири дуже шкідливі, вже нен раз натрапляла на таку інформацію. Я доречі також оливкову олію для салатів використовую... хм, доречі, а як її ще можна використовувати?)) Треба буде щась пошукати в інтернеті
Ми оливкову купляємо салатну,5 літрову,в металевій бутилці на італійських товарах біля Диканьки.То ця не така гірка і на смак приємніша.Всі салати робим з неї,також макарони з пармезаном і такою олією їмо.До випічки теж використовую.