гг. на вигляд, як шланг від пралки порізаний)))))) Цікаво, з чого вони, що такі чорні? Може якісь чорничні? Особисто я про такі навіть не чула. Треба було просити маму, шоб ше й рецепт вислала. Аж самій цікаво стало
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
як подзвонить спитаю на рахунок рецепту, якшо сама швидше не знайду. щойно вичитала в неті шо то чорнило восьминога дає забарвлення, і вони мають при варці пахнути морепродуктами...
Я думаю, вони варяться, як звичайні макарони, просто інші за кольором, дійсно там може бути добавка. Наприклад, я брала дитячі макарони зелені і оранжеві. Зелені були такі за рахунок шпинату, а оранжеві-моркви. Може чуть відрізнятись смак. Попробуй!)
Дівчата я вже готувала їх, найшла рецептик і все необхідне було в холодильнику, чорні вони тому що додано чорнило восьминога і на смак і на запах чуть чуть чути морепродуктами, то я їх і подавала із соусом з шампіньонів і креветок та посипала пармезаном. Варяться вони довше ніж інші, на коробці написано 14 хв, але в мене то було ше на пару хв більше. А ось і моє фото
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Ого в вареному вигляді вони ще чорніші :) чудасія :) ну де б я ті чорні макарони ще побачила як не на форумі :D Фловер дякую за розширення світогляду (мого :hhh: )
Та нема за шо! Якби не інтернет я сама би не знала шо то за макарони такі і як готувати, мама нічого не сказала про них і дзвонить рідко, то прийшлось шукати. Чоловік мій доречі дуже важко сприймає всякі нові страви, він абсолютно не гурман, а я навпаки, але їв і йому навіть сподобалось, то пів пачки ще є, приготую колинебудь ще...