Сторінка 5 з 5

Re: Оцет

ПовідомленняДодано: 31 березня 2018, 08:30
Marichka
Колись відпочивали з людьми,які працюють на такому заводі.Розповідали,що неможливо,щоб з яблук вийшов оцет(може проценти говорили,не пам'ятаю).Але в нас пишуть,що є яблучний оцет.
Я користуюся лимоном завжди,а оцет яблучний купила теж,на всяк випадок,соду гасити чи як лимонів не буде вдома
І бальзамічний маємо італійський,але щось він не йде в нас

Re: Оцет

ПовідомленняДодано: 31 березня 2018, 12:46
taranjka
це ж чому не можливо? моя бабця колись сама робила - виходило :wink:

Re: Оцет

ПовідомленняДодано: 31 березня 2018, 15:49
Marichka
може по процентах
я до6ре не пам"ятаю,то 6уло про технології
думаю,тре6а склад читати,хоч в Україні одне пише,а друге є насправді

Re: Оцет

ПовідомленняДодано: 31 березня 2018, 18:25
mariana
В мене колись скис яблучний сік домашній - вийшов натуральний оцет. В нас просто його роблять з оцтової ессенції напевно, а не натуральним бродінням, так само як і виноградний. Я яблучний купувала на італійських продуктах, але не можу сказати наскільки він справжній, частіше беру виноградний і бальзамічний.