Рецепти і секрети
17 січня 2011, 23:08
ех... поцілунки приймаютсья, те, що спечеш - також ))))
19 січня 2011, 15:05
Nymydora :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl:
Поставила пекти бананові маффіни. Соду гасила лимоном. Кльово!!!
27 січня 2011, 00:02
І я проти оцту.
Замість нього лимонний сік, а до борщику ще яблука кислі давати можна
27 січня 2011, 02:17
А в мене оцет використовується в побутових цілях, класно ним чайник від накипу промивається, блищить всередині як новий. А до салатів також лимони йдуть або ж італійський бальзамічний...
05 грудня 2011, 18:42
Я оцет використовувала тільки для випічки а тепер як прочитала
Nymydora написав:тільки що пішла перевірила, щоб не збрехати - шипить ;-)
:grin: то тільки лимонним соком гасити буду. А до борщу даю лимон або якщо нема то лимонну кислоту і навіть смак набагато кращий як колись був з оцтом ;-)
12 жовтня 2013, 15:45
Звичайний оцет тільки для закруток. І то по мінімуму. А в борщ не даю зовсім. Люблю, коли борщ солодкуватий трішки.
Для випічки соду не використовую (перейшла повністю на польський порошок до печива), то й потреби в оцті немає.
А в яблучному мариную цибульку для салатів або на канапки.
12 жовтня 2013, 15:58
Завдяки цій темі я вперше дізналась, що до борщу дають оцет. Я ніколи не давала, і він у мене ніколи солодким не був
12 жовтня 2013, 17:17
В основному використовуємо винний оцет9виноградний0 або яблучний.
06 липня 2015, 10:26
Хтось натрапляв на замінник оцту? Просила чоловіка купити до закруток, і він купив
06 липня 2015, 16:10
а то як??? заміник оцету???
ну є ж 6% і 9 %. а там що так і пише "замінник оцету" ???