В мене сьогодні була міні-"пекельна кухня" : зварила суп-пюре з гарбуза (правда вийшов не дуже густий, то додала ще броколі і цвітну суцвіттями), куряче філе тушковане з молодою цибулею, грибочки тушені, тушена морква - короче парад тушеного. Ну і салати звичайно 2-3 рази на день, з капусти, салату та шпинату заправлений олією, з огірків/помідорів (1 помідора) заправлений сметаною. Вчора робила простіше: зробила заправку - гірчиця французька, кетчуп, сметана - в окремій тарілочці, і на іншу тарілку нарізала шматками молоду капусту, поклала листя салату та шпинату, пучок кропу - і то все вмокала в заправку і їла. А ще мені смакує просто молода капуста шматками порізана - і її їсти саму без заправки - дуже дієтично