найбільший родинний форум Тернопільщини

Рецепти і секрети
Відповісти

Re: Корисні продукти

06 червня 2017, 22:38

Одна дівчина робить хлібці алe я щe нe пробувала
То халва тахінна. До жмих даю мед. Кероб. Кокосову стружка. Можна сухофрукти. Втрамбовую в лоток
А то хлібці.
До лляного даю воду, щоб набух. Потім мелену цибулю. Моркву. Спеції. Сіль та олію. Сушу в сушці. Можна ще соняшник.
Нe робила ні того ні того, пишу іі рeцeпт

Re: Корисні продукти

08 червня 2017, 09:13

Я не з жмиху, а з цілого льону роблю чіпси. Якщо жмих пускає слиз то теж получиться.

Re: Корисні продукти

08 червня 2017, 09:34

льон просто нe покусаєш всі зeрнини, то по ходу 50% вийдe нe давши користі крім обволокування :confused:

Re: Корисні продукти

08 червня 2017, 10:58

flower ти десь писала рецепт чіпсів, але не можу знайти . Нагадай будь ласка :rose:

Re: Корисні продукти

08 вересня 2017, 20:25

З якого віку ви почали давати дітям горіхи? Бо ми їмо вже давно, син дуже любить. Особливо арахіс і мигдаль, інколи лісові. Звичайно, в міру, бо вони жирні, а арахіс може викликати алергію. А тепер читаю, що дітям дошкільного віку взагалі горіхи не рекомендуються :crazy: Бо вони важкі і дуже алергічні. Але в малого, наприклад, реакції ніколи не було. Та і користі в них дуже багато. Ну і то кращий варіант перекусу, ніж печиво чи цукерки. Що скажете?

Re: Корисні продукти

08 вересня 2017, 21:36

Моі мають алeргію на горіхи тільки більшe зідять чухають дупи, алe інколи хочeться, особливо сподоб кeдрові

Re: Корисні продукти

10 вересня 2017, 16:10

Я своїм теж не даю, через ту ж саму кляту алергію. Але до семирічного віку небажано давати (кілька штук можна, звісно), заважкі вони ще для підшлукнкової.

Re: Корисні продукти

11 вересня 2017, 14:29

З кедровими горіхами обережні будьте, зараз у нас на ринку продають дешеві китайські, оброблені страшно. Ми минулого року малому купляли раз на місяць маленький пакетик, то за пів року в роті після горіхів зявилась гіркота , ми не знали що то таке, довго шукали причину, а потім виявили що то ті кедрові такі хімічні.

Re: Корисні продукти

05 жовтня 2017, 22:46

Попробувала нарешті батат (солодка картопля). Цікавий такий: солодкуватий, щось середнє на смак між гарбузом і морквою. Між іншим, в одному плоді міститься 430% денної норми вітаміну А і лише 105 калорій!
А ще зацінила справжній цільнозерновий хліб! Він твердий, жорсткої текстури і дуже ситний. На смак зовсім не схожий на звичайний хліб :crazy: І зберігатися може дуже довго.

Хто пробував? Як ваші враження?

Re: Корисні продукти

21 листопада 2017, 15:50

Хто вживає ягоди Годжі? Додаєте в чай, кашу чи як?
Відповісти