Ми кускус їмо часто. З молоком діти дуже люблять. Як гарнір, то додаю печену моркву, тим'ян, частіше просто з маслом. Смачно з кроликом, будь-яким запеченим м'ясом чи робою. Але кускус також буває різний. Навіть розмір його є - дрібний, середній і крупний. Переважно продають середній. Є такий, що злипається, є такий, що занадно сухий виходить та й від кількості води дуже залежить :)
Яке ваше ставлення до манки? Зараз її гостро критикують. Типу користі ніякої, пусті вуглеводи. Лише дає відчуття насиченості, а толку організму від неї нуль. А в нашому дитинстві то ж була каша номер 1 Я рідко готую, але люблю. Але лише свіжозварену, з варенням.
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
Якраз вчора дитина попросила манку.Теж лю6лю свіжу з маслом а6о варенням. Але ми її їмо раз в півроку. Хоч зараз така їда,що манка ще не так 6уло 6 страшно,хі6а щодня її давати.
Ми любимо манку, навіть чоловік. В нас на сніданок манка раза два в тиждень десь, напевно. Звичайно, манка не сама корисна з каш, але і не якась зовсім некорисна, я вважаю. Дуже люблю її з ягодами чи варенням.
О нагадали за трохи незвичні екзотичні крупи, що ще такого ціковго є? Пробувала булгур - норм. Ще знаю, що є кус кус - але ніколи його не готувала. А які є ще?