я замовила собі кокосову олію. Колись привозили з Польщі, а тут в Лавці спецій побачила. Буду на ній смажити і тушити. І для косметичних цілей теж добра
можна використовувати олію з виноградних кісточок. немає своєрідного присмаку. дуже корисна. зазвичай використовують для приготування страв. але можна використовувати і в косметичних цілях.
Я зараз не тушу на оліі, все тушу без нічого. Суп варю також без оліі. А олію добавляю вже в тарілку, тоді користі набагато більше. І льняна олія вважається найбіільш корисною, бо в ній є омега 3,6,9 жирні кислоти, яких в інших оліях немає, або є дуже мало. Але не можу я іі вживати, гірчить дуже, вже перепробувала різні. Тому вживаю додатково добавку з омега 3,6,9 на основі семен льону.
купила собі кокосову олію - всюди в неті розписано, яка вона кльова і корисна, а я чогось боюся її трохи. Хтось, може, готував з нею? розкажіть щось, пліз
А стсовно кокосової олії ось: 3. Кокосова олія - найбільше підходить для смаження і тушкування овочевих і м'ясних страв. На відміну від інших олій, які використовуються в кулінарії, властивості кокосової не змінюються навіть при нагріванні до 350 градусів. Якщо охолодити олію в холодильнику, то можна використовувати її для приготування бутербродів, а щіпка солі нейтралізує характерний аромат кокоса і зробить запах олії більш нейтральним.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!