Liza » 16 травня 2012, 16:21
зі мною перший раз (вересень, 2009 рік) була сочатку одна мамаська, котра за кілька годин до мене народила другу дівчинку (приблизно через 1 рік після першої :) ). дуже добра панянка Надійка. їх з доцею виписали тоді, коли мали би і нас з сиником виписувати, але ми затрималися на 1 день. тоді до нас підселили мамусю Галинку, котра уже після мене народила теж другу дівчинку (вроді теж невелика різниця у віці з першою). коли мені малий вночі не спав, цицю не гамав і багато кричав, а я ходила, бідкалася і просила в неї вибачення, що не даємо спати, Галинка мене заспокоювала і казала, щоб я не хвилювалася, щоб молоко не пропало. вона мала з собою книжечку "Секрети смачної мамусі" :). жаль, що я не додумалася запитати, чи була вони ученицею нашої Школи.
обидві мамусі зі стажем поставилися до мене дуже добре.
вдруге, коли я доцьку народила, з нами в палаті була вперше_мамуся Марічка. в неї теж доця. нродилася на день раніше від моєї доці. я їй подарувала книжечку від нашої Школи, котру мені принесла mari по моїй просьбі і за котру я ніяк не можу віддати грошика ;). Марічка багато розмовляла по мобілці. ми з нею обмінялися контактами. одного разу, коли я прийшла в палату після якоїсь оходеньки, то вона тримала на руках мою заплакану доцьку. я Марічці дуже вдячна за те, що вона була така мила і люб"язна :)
карочє, мені дуже щастило із сусідками.
мама-спецназ