мешканка написав:krotsya А звідки ви знаєте, що саме ЦЬОГО мужчину не "хочете"? А, можливо, у вас просто є якась психологічна травма в сфері сексуальності?
Перлинка написав:мешканка написав:krotsya А звідки ви знаєте, що саме ЦЬОГО мужчину не "хочете"? А, можливо, у вас просто є якась психологічна травма в сфері сексуальності?
мешканка,krotsya,писала ,що був ще один,з яким все було ок
Перлинка написав:мешканка,krotsya,писала ,що був ще один,з яким все було ок
krotsya написав:Він і був в мене першим і єдиним чоловіком.
krotsya написав:Дело в том, что мы с ним растались на пол года когда-то. А потом встретились и разсудили, что мы оба хорошые люди, знаем и уважаем друг друга и что наше раставание ето возможно всего лишь прихоть молодости (желание найти что-то новое, более достойное что-ли).
krotsya написав: Кстати, он все же не был единственным в моей жызни. Именно из-за другого мужчыны мы расстались. Но ето была моя слепая девичья любовь, которая принесла мне много унижений. Вот из-за етого тоже я решыла вернутсо к бывшему, поскольку сравнения их двоих кардинально отличались, в пользу нынешнего мужа конечно.
krotsya написав:Так, я мала досвід стосунків з іншим чоловіком. І усе було геть навпаки. я чекала зустрічей, мріяла, згадувала.
мешканка написав:Кому легше утримуватись від інтиму: жінці чи чоловікові? Чи могли б ви жити "без інтиму" ?
Повернутись до Сімейні стосунки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей