Сторінка 1 з 4

Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 12:24
TYulia
Щось ніяк мені ця справа не вдається, а так хочеться добитися тої смакоти пухнастих сирничків. Господиньки поділіться своїми секретами :wink: Цікавить наступне:
- рецепт , точні пропорції інгредієнтів
- яке тісто по консистенції має получитись? як з нього виробляти сирнички?
- скільки олії потрібно, чи можна без?
- на якому вогні і скільки часу їх смажити?
- особливості сирничків в духовці (то я для дитини здебільшого хочу, то в духовці може буде корисніше)
- ну і ще всякі ваші хитрощі, які мені ще в голову не прийшли :confused:

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 15:46
stella123
Вродіби бачила передачу про сирники на СТБ "Все буде смачно". Я її бвачила тільки кусочок. Вони деколи дельні поради дають.
Особисто я роблю сирники на око. Сир, яйце, цукор, ваніль, кориця, манка або сухарі, ну і за бажаням родзинки. За консистенцією в мене виходить таке, щоб можна взяти в руку і зробити катульку, (але недуже воно має бути круте і не дуже рідке бо буде ротікаитися по сковородці і ти незможеш перевернути). Потім трошки приплескати кульку і обмакати в муку і смажити на олій розігрітій.

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 16:56
svetla
Сирники,то моя також болюча страва.
Давно я їх не готувала.
Але коли та передача по СТБ була в ефірі,то я саме збиралася сирники робити. Робила все за їхніми порадами - вийшли супер. Та зараз вже всі ті поради забула,і підказати не можу.
Пошукайте в інтернеті цю передачу. Може стане в пригоді.

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 17:33
lenor
я роблю так. на пачку сиру (250 грам) дві столові ложки муки або манки, 1 яйце, цукор за смаком (я даю зовсім трішки може ложку, а синок їсть з варенням). все вилкою перемішати до однорідної маси. Тісто з консистенцією липке буде, але це нам і потрібно. потім ложкою набираю ту масу, кидаю в муку, обвалюю в муці і роблю сирничка. тоді смажу десь по 1-2 хвилини на кожній стороні. За рахунок того шо в тісті мало муки вони виходять дуже ніжні, а при обвалюванні в муці виходить хрумка скоринка. з такої порції виходить десь штук 10 сирників невеликих.

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 18:14
ksana
Ось передача, про яку писали дівчата вище:
phpBB [video]

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 18:32
ksana
продовження
phpBB [video]

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 20:52
TYulia
дякую, дівчата. Подивлюсь, та передача завжди досить детальні поради дає, але я щось ніяк на неї не попадаю. Буду мати сир, спробую знову :dreams:

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 21:56
nadusha
Дуже наболіла тема і для мене. Денис перестав їсти сир з бананом, то тепер мушу ізощрятись, щоб він з"їв сир. Сирники їдять обидва, і Артем, і Денис. Роблю з ізюмом, смажу, їдять з сметанкою з цукром. Роблю без рецепта і з рецептом, то не дуже мені вдаються...(але малі їдять) Багато залежить від сиру, як сир сухий, то сирники не дуже, добре коли сир жирний. Ванільний цукор даю обов"язково, чуть порошку для печива.
Велике спасибі за актуальну тему, передивлюсь відео - і в бій за смачні сирники!

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 22:54
Mama3
А я запікаю на пергаменті в духовці, бо зі смаженням щось не складається. А запечені - дуже смачні і корисніші мені.

Re: Секрети ідеальних сирників

ПовідомленняДодано: 16 квітня 2014, 23:15
Кокетка
головне добре віджати сир, коли сир сухуватий ( не переварений і зернистий , а добрий но сильно віджатий , я марлею віджимаю додатково) то до нього дається менше муки і тоді вони сирні і сочні , а не забиті від надлишку муки, до сирників даю корицю) люблю зі смаком кориці, а готую їх " на око" і смажу на маслі, бо тоді не втягує жир , а олія втягується і вони мені зажирні.
за передачу дякую, не дивилася, але подивлюся обов"язково :yes: