я всякі роблю :)
у нас зараз взагалі як Масляна :)
найбільше люблю тоненькі налисники робити. коли натхнення роблю дріжджові тоненькі, оладки і млинці роблю рідко, бо на них багато олії тре, а я не люблю олію
тоненькі налисники роблю на чому є. на молоці, кефірі, йогурті... головне розпушувача наякого не давати, тоді вона смачніші будуть. а ще смак залежить від кількості яєць. якщо яєць більше - налисники смачніші і кращі якісь.
якщо молоко розбавляти водою налисники починають ламатися при закручуванні начинки. вони виходять більше як паперові.
зараз роблю на йогурті.
начинки роблю простенькі, оскільки ми прихильники простої їжі, та й переважно роблю на сніданок, а то тре швиденько.
найчастіше яблука з цукром і корицею, вершковий сир збитий з вершками.
інколи роблю просто без начинки, а м'ясо, бобові, салатики всякі завертаються на вибір кожен собі сам.
з ікрою не можу сказати, що люблю, але от саме зараз хочеться. тільки знайдемо де ікру купити, відразу зробимо.
соуси рідко коли роблю. якщо є час вершки збиваю. деколи купуємо кленовий сироп.