22 лютого 2015, 00:55
Спробую зварити 1 до 1 і напишу свої відгуки
28 лютого 2015, 13:40
Дівчата, а ніхто не консервував? Як саме? Стоїть довго? Свекруха каже що в них в селі літом то люди варять і закривають, має спитати як саме.
Я оце щойно поставила варити
28 лютого 2015, 14:58
я робила згущенку з груш , то зимовий варіант, правда зїли ще восени. бо робила на пробу одну порцію.....ніхто так і не здогадався зі смаку що там є груши)
треба на літо знайти рецепт і зробити більше.
28 лютого 2015, 15:11
Anjuta знайдеш пиши ще сюди
28 лютого 2015, 15:33
з теперішнім всім, то моя голова чогось зовсім не варить і я в новусі замість згушоного молока купила консервоване..дддясс але додала цукру і дуже смачне вийшло, правда коли постояло в холодильнуку то від каструлі відколупати було не можливо так застигло. такий вийшов експеремент
28 лютого 2015, 15:37
а як е воно те консервоване? я такого не чула
28 лютого 2015, 15:41
хі-хі я теж не чула але викупити умудрилася.
та рідке молоко білоруське в банках таких самих як і згушонка звичайна, тому і напутала.
30 січня 2016, 23:08
Дівчата, може хтось купував згущене молоко Эко-молпродукт? Натрапила на нього на сайті Триколад.