Глобальні оголошення!



Вареня, повидло, мармоляда...

Модератор: irinka

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 липня 2015, 16:55

Natalinda написав:мене зацікавило варення взагалі без цукру/меду, можливо спробую на абрикосах


Тобто воно взагалі нічим не підсолоджене? А смак? Просто кисле? Цікаво, бо все ж шукаю альтернативу варенню з цукром.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2683
З нами з: 11 вересня 2012, 21:35
Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення Natalinda » 15 липня 2015, 17:08

ну я після твого поста вчор почала шукати і читати, виходить що так, нічим не підсолоджене
Я про теке спочатку і подумала, а тут вчора читаю "з медом") та й думаю що за прикол)))) я так собі думаю що якщо шукати здорову альтернативу цукру то варто закривати саме, а мед додавати вже в процесі споживання
А як тобі на смак те що ти закрила?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 липня 2015, 17:21

Natalinda написав:А як тобі на смак те що ти закрила?


Я давала не дуже багато меду, тобото не робила варення дуже солодким, лише в міру таким не дуже кислим, щоб можна було їсти. То воно таке і є, смачне, лише не дуже солодке. Я от думаю, а якщо додати до вже вистигшого варення мед, його можна потім закрити в банку? Тобто чи буде воно стояти, бо наскільки відомо, закатується ніби все гарячим. Бо ото потім домішувати мед, то якось не дуже зручно, мені здається. Але вже як ніяк інакше, то можна буде й так попробувати.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2683
З нами з: 11 вересня 2012, 21:35
Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення Ameli » 15 липня 2015, 19:05

Natalinda написав:отруйним може й не сатє, але канцерогени утворюються вже при 60 градусах, які для шлунка несильно корисні :wink:
я не агітую за цукор, просто у випадку корисності.....
мене зацікавило варення взагалі без цукру/меду, можливо спробую на абрикосах




То треба дуже достиглі і навіть перестиглі щоб пробувати нічого не давати))) бо я от купила то мусіла дати цукор бо таки закислі(((((
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 738
З нами з: 08 квітня 2013, 23:40
Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення Natalinda » 12 серпня 2015, 15:09

Дівчаточка, а хтось закриває назиму абрикоси так щоб їх потім до пиріжків давати? Половинками типу. Поділіться рецептиком. Дещо вже підшукала, але хочеться провіреного реальними людьми))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення flower » 12 серпня 2015, 15:40

Natalinda в тебе ще сезон абрикосів? Класно!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення erinaceus » 12 серпня 2015, 16:25

Natalinda А мені для випічки заморожені абрикоси подобаються. Ціленькі, гарні. Можна і тортики пекти. І клопоту менше з підготовкою :wink:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2740
З нами з: 05 лютого 2014, 18:50
Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення svetla » 13 серпня 2015, 07:55

Варю повидло чи вареня (що вже вийде) з слив. Так хочу щоб вийшло. Моє цлюблене з дитинства. :aplo:
svetla Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 530
З нами з: 22 березня 2010, 18:00
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення Natalinda » 13 серпня 2015, 11:53

flower ну якраз останні обірвали. Я оце почалал шукати/читати, то виявляється що бажано щоб були чуть недозрілі щоб консервувати. Ну поставила 4 баночки півлітрові, побачу що вийде. Може че півлітри заморожу,як сьогодні діти не зїдять))))
erinaceus вони кисленькі розморожені? Я як з свіжих пекла булочки то такі кисленькі досить були, хоч я і цукру трішки давала в кожну булочку, але все одно всі в один голос заявили що в вишнями консервованими краще( Але ж абрикос тААААк пахне!!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення Тиха » 13 серпня 2015, 12:10

svetla написав:Варю повидло чи вареня (що вже вийде) з слив. Так хочу щоб вийшло. Моє цлюблене з дитинства. :aplo:

А то вже дозріли венгерки? Теж хочу сливового повидла
Тиха Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 536
З нами з: 27 липня 2013, 19:08
Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Поперед.Далі

Повернутись до Солодкі рецепти



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

cron