Сторінка 54 з 55

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 07 листопада 2017, 15:15
Галина
erinaceus, а яка форма за розміром? По інгредієнтах, ніби невеликий має бути.

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 07 листопада 2017, 15:23
erinaceus
Галина Я теж так подумала, бо муки мало і тіста вийшло небагато. Брала прямокутну форму, вузьку подовгувату. Але гарно виріс, величенький вийшов.

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 21 листопада 2018, 12:19
erinaceus
Пекла вчора дуже смачний пиріг зі шпинатом і сиром :vo:

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 21 листопада 2018, 14:18
nelly
Колись Вікібі схожий кидала, то теж часто його роблю, смачний!

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 27 листопада 2018, 12:40
Marichka
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Взяла в мами таку формочку для горішків і хочу зро6ити.
Хтось таке пече?Може,маєте перевірений смачний рецепт і начинку?

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 02 грудня 2018, 10:02
Marichka
Таки зпекла ті горішки.
Рецепт тіста: 1п маргарину,2 ст.л.смальцю розтерти з 2,5 ст муки.Додати 2 яйця з6итих з пів скл цукру і пів ч.л.соди,погашеної оцетом.
Замісити і поставити на холод.Я відразу пекла-все вийшло.
Начинка:варена згущонка,масло і горіхи подрі6нені.

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 03 січня 2019, 21:46
vikilandi
Чи може хтось поділитись перевіреним рецептом імбирного печива і глазурі для розпису.
Дякую!
Зображення

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 05 січня 2019, 18:22
erinaceus
vikilandi Знайшла нарешті.

Зображення

1. Змішуємо мед, цукор і всі спеції в каструлі. Ставимо на плиту і на повільному вогні, помішуючи, розтоплюємо до утворення бульбашок.

2. Після закипання додаємо соду, вершкове масло і розмішуємо до повного його розчинення.

3. Знімаємо з вогню і даємо охолонути, після чого додаємо яйце і добре розмішуємо.

4. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Даємо відпочити йому 10–15 хвилин.

5. Розкачуємо тісто, вирізаємо фігурки і кладемо на деко з пергаментом. Випікаємо 10–12 хвилин за температури 180–190° С.

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 25 вересня 2019, 17:33
Кирка
Как испечь
Строге попередження від Модератора !
Неприховане посилання видалено модератором

Сочники с банановой начинкой
Зображення
Традиционно сочники делаются с творогом, но мне захотелось немного разнообразить вкус и я решила добавить банан в начинку. Выпечка с бананами необыкновенна, получилось очень вкусно!
Продукты
Для теста:
Яйцо - 1 шт.
Сахар - 0,5 стакана
Сметана - 4 ст.л.
Масло сливочное - 100 г
Мука - 2,5 стакана
Сода - 0,5 ч.л.
Для начинки:
Бананы - 2 крупных
Сметана
Мука - 2,5 ст.л.
Крахмал - 1 ст.л.
Сахар - 2 ст.л.
Ванилин

Масло вытащить из холодильника, оно должно быть комнатной температуры.
Яйцо взбить с сахаром до плотной пены. Добавить сметану, перемешать. Размять и добавить сливочное масло, перемешать или взбить, как удобно.
Далее добавить соду и муку.
Тесто будет эластичным.
Сделать начинку. Для этого банан размять, добавить сметану, ванилин, сахар, крахмал, муку, все перемешать.
Тесто раскатать, вырезать кружочки. Столовой ложкой выложить начинку с одной стороны, другой половиной теста "прикрыть" начинку.
Выпекать при 180 градусах 10-15 минут.
Приятного чаепития!

Re: Випічка (рецепти)

ПовідомленняДодано: 10 вересня 2020, 16:33
Кирка
Это вкусно -
Строге попередження від Модератора !
Неприховане посилання видалено модератором

Коржики
Зображення
Отличная выпечка к чаю на сметане. Быстро готовится, еще быстрее съедается. Рекомендуем.
Продукты
(на 8 порций)
Мука - 2 стакана
Масло (мягкое) - 2 ст. ложки
Сметана - 0,6 стакана
Яйца - 1 шт.
Сахар - 3 ст. ложки (по вкусу)
Сода - 0,5 ч. ложки
Соль (по желанию) - 1 щепотка
*
Для смазывания:
Яйцо - 1 шт.

Продукты для рецепта перед вами.

Включить духовку.
Муку просеять в миску холмиком.
Сделать в нем углубление, в которое положить сметану, яйцо, сахар, соду, соль по вкусу, размягченное масло.
Перемешать все ложкой.
Замесить мягкое тесто руками.
Полученное тесто раскатать слоем примерно в 1/2 см и круглой выемкой или стаканом вырезать коржики.
Взбить яйцо.
Уложить коржики на лист.
Сделать в них вилкой несколько проколов, чтобы при выпечке не вздувались.
Смазать их взбитым яйцом.
Поставить лист с коржиками в духовку на среднюю полку, выпекать в горячем духовом шкафу (180-190 градусов) примерно 10—15 минут.
Коржики готовы.
Приятного чаепития!