Сторінка 7 з 8
Re: Десерти!!!
Додано:
26 квітня 2017, 16:27
mariana
nellyробила неодноразово, дуже смачний получається..але не завжди стабільно застигав, хоч і на агарі, багато залежить чи сироп закипів до потрібноі температури.
Re: Десерти!!!
Додано:
26 квітня 2017, 16:31
nelly
А ти по якому рeцeпту готувала?
То агар кращий за пeктин? Пeктин штучний? Вірно зрозуміла?
Re: Десерти!!!
Додано:
26 квітня 2017, 16:45
mariana
По рецепту Ірини Чадєєвоі, той що гра з вогнем кидала в попередньому повідомленні, я теж в якійсь темі цей рецепт колись кидала. Агар і пектин то різні речі зовсім. Агар виготовляють з водоростей, він йде для стабілізаціі зефіру, пастили, суфле різних, а пектин то готують з яблук, то теж натуральний загущувач, але він більше йде до мармеладу, конфітюрів, різних прослойок ягідних в торти.
Re: Десерти!!!
Додано:
12 травня 2017, 19:37
Sam
Зробила сьогодні морозиво з заморожених бананів.( Просто заморозила банани кусочками, а потім їх перебила блендером). То мені сподобалось, цікавий смак, а Матвій навіть пробувати не захотів.
Re: Десерти!!!
Додано:
12 травня 2017, 20:32
flower
Sam наступного разу добав до бананів трошки йогурту і якісь ще ягоди морожені (я даю полуницю, чи малину чи чорницю і журавлину). Смак буде набагато кращий ніж з просто бананів. Я коли хочу морозива, то роблю собі таке фруктове, раз гостей пригощала, то по нині памятають і хвалять мені.
Re: Десерти!!!
Додано:
12 травня 2017, 20:40
Sam
flower, на другий раз так і зроблю. Бо це хотіла хоч спробувати, яке воно)
Re: Десерти!!!
Додано:
12 травня 2017, 21:05
erinaceus
А напишіть детальніше, бо щось не зрозуміла технології...
Re: Десерти!!!
Додано:
12 травня 2017, 21:20
Sam
erinaceus, банан без шкірки нарізати скибочками і заморозити. Потім одразу з морозилки збити блендером, під час збивання ще перемішувала ложкою, щоб вийшла однорідна маса. Після цього я розклала в формочки для кексів ( бо для морозива не маю) знову в морозилку.
Можна додавати різні додатки: ягоди, шоколад, горіхи, на свій смак.
Після заморозки банан міняє консистенцію, дуже нагадує магазинне морозиво.
Re: Десерти!!!
Додано:
13 травня 2017, 11:10
flower
Я не ставлю в морозилку ще раз. Відразу заморожений банан з ягодами і кілька ложок йогурту закидаю в комбайн, перемелюю до однорідності і в креманки. По структурі сорбет ягідний якщо багато ягід дати, якщо більше банана і йогурта, а ягоди лиш для кольору то як морозиво.
Re: Десерти!!!
Додано:
16 вересня 2017, 10:45
Marichka