02 лютого 2012, 23:46
02 лютого 2012, 23:50
06 березня 2012, 11:50
Natalinda написав:Оль дай ше рецептик свій, ти ж ніби писала шо задоволена, я може ше шось доберу
15 березня 2012, 23:25
16 березня 2012, 21:30
16 березня 2012, 22:40
zimbeline написав:Дівчата, не можу втриматись від коментарів.
МИлом займаюсь давно, основи плавлю багато, повірте моєму досвіду (або хоча б перевірте).
Інформація на сайті магазину - це одне, але варто би всетаки почитати основи переплавки мила. По великому рахунку критичної різниці між маслами (це коли ви добавляєте її в основу) немає. Якщо варити мило з нуля - зовсім інша справа. Беріть "легкі" масла - персик, виноград, мигдаль, абрикос.
Ніяких рН пластин вам не потрібно!! Це важливо для мила з нуля, а основа сама по собі - готовий продукт, ви лише її покращуєте! На рівень рН не вплинуть ні масла, ні інші добавки.
Ось базовий рецепт мила із основи (на 100 гр основи):
- 1 ч.л базової олії (+- в залежності від типу шкіри)
- барвник на кінчику ножа (бажано розвести)
- 5-7 к. ефірних олій або до 10 к. отдушок/ароматизаторів
- різні сухі добавки на свій смак.
Не варто захоплюватись віддушками і барвниками, все-таки мило ви хочете натуральне, хімію можна і в магазині купити.
Ну якось так. Якщо будуть запитання - завжди рада.
17 березня 2012, 19:30
18 березня 2012, 17:54
30 березня 2012, 23:34
31 березня 2012, 01:01
Powered by © phpBB Group
Theme by Artodia.